فایل دانشجویی رایگان

تبلیغات

تبلیغات

جستجو

جستجو

پیوندهای روزانه

پیوندهای روزانه

لینک دوستان

لینک دوستان

امکانات جانبی

امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 33
بازدید دیروز : 36
بازدید هفته : 88
بازدید ماه : 734
بازدید کل : 87402
تعداد مطالب : 360
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

دانلود مقاله بررسی تاثیر کارآفرینی و خلاقیت بر مزیت رقابتی پایدار و نقش آن در توسعه شرکت

  • 51
مقاله با فرمت ورد و قابل ویرایش با فونت نازنین 14 و فاصله بین خطوط یک سانتی متر
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 7
فرمت فایل doc
حجم فایل 44 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
 

دانلود مقاله بررسی تاثیر کارآفرینی و خلاقیت بر مزیت رقابتی پایدار و نقش آن در توسعه شرکت ... تهران

بررسی تاثیر کارآفرینی و خلاقیت بر مزیت رقابتی پایدار و نقش آن در توسعه شرکت ... تهران

 

**توجه**

1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.

2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.

کارآفرینی و خلاقیت,کار آفرینی,دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران,ثروت و موفقیت مالی کارآفرینی و خلاقیت

چکیده

پژوهش حاضر به بررسی ارتباط بین تاثیر کارآفرینی و خلاقیت بر مزیت رقابتی پایدار و نقش آن در توسعه شرکت ... تهران می‌پردازد. اطلاعات تحقیق با پرسشنامه جمع‌آوری شده است. جامعه آماری شامل 120 نفر از مدیران شرکت ... تهران و جمعیت نمونه برابر 20 نفر می‌باشد. فرضیه اصلی تحقیق که عبارت است از کارآفرینی و خلاقیت تاثیر معنی داری بر مزیت رقابتی پایدار و نقش آن در توسعه شرکت ... تهران دارد مورد آزمون قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها و تعیین صحت و سقم فرضیه‌ها از نرم‌افزار 18spss استفاده گردید. نتایج نشان دادند که کار آفرینی به طور مستقیم، مزیت رقابتی پایدار را تحت تاثیر قرار می‌دهد. همچنین قابلیت خلاقیت باعث بهبود مزیت رقابتی پایدار می‌شود. بنابراین برای ارتقاء مزیت رقابتی پایدار هر بنگاه یا مؤسسه اقتصادی پیشنهاد می‌شود که یک‌یک این بنگاه‌ها یا مؤسسات به توسعه فرهنگ سازمانی کار آفرینی و خلاقیت برای افزایش مزیت رقابتی پایدار نیاز دارند.

واژگان کلیدی: کار آفرینی، خلاقیت ، مزیت رقابتی پایدار، شرکت ... تهران.

فرضیات تحقیق

فرضیه اول: کارآفرینی و خلاقیت بر مزیت رقابتی پایدار و نقش آن در توسعه شرکت ... تهران تاثیر مثبت دارد.

فرضیه دوم: خلاقیت به طور مثبت و معناداری، مزیت رقابتی پایدار را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

اهداف تحقیق

این تحقیق دو هدف عمده را دنبال می‌کند: هدف نظری این تحقیق تبیین دیدگاه‌های مزیت رقابتی پایدار و بعضی ابعاد و عوامل کلیدی موثر دربهبود آن از قبیل خلاقیت و کارآفرینی می‌باشد دومین هدف تحقیق از نوع کاربردی و برای استفاده در سیاستگذاری در سطح شرکت ... تهران است. در مجموع هدف اصلی این تحقی، بررسی محورهای ذیل می‌باشد تا زمینه برای گشودن رهنمودهای مدیریتی موضوع تحقیق فراهم گردد:

  1. تبیین رابطه بین کارآفرینی و مزیت رقابتی پایدار
  2. تبیین رابطه بین خلاقیت و مزیت رقابتی پایدار.

تعریف مفاهیم و واژگان اختصاصی تحقیق

کارآفرینی

تعریف نظری: كارآفرینی با وجود چهار بعد معنی پیدا می‌کند: خطر پذیری، نوآوری، استقلال و خودمختاری، کار و فعالیت بسیار( کریستینا، 2013، ص 3648). كارآفرینی فرآیندی است كه مستلزم خلاقیت و نوآوری، خطرپذیری و برنامه‌ریزی است(کوراتکو و همکاران، 1383، ص 1).

تعریف عملیاتی: در این تحقیق به مقوله کارآفرینی از منظر ویژگی‌های سازمان‌های کار آفرین نگریسته می‌شود و سازمان‌هایی کارآفرین نامیده می‌شوند که واجد سه ویژگی باشند: نخست خلاقیت که شامل خلاقیت محصول وفرآیند، دوم ریسک‌پذیری (بدین معنی که تصمیم گیرندگان سازمان بایستی ریسک‌پذیر باشند)، سوم پیش بینی تغییرات(بدین معنا که سازمان توانایی بررسی تغییرات محیطی و اتخاذ استراتژی‌های مناسب را داشته باشد).

خلاقیت

تعریف نظری: خلاقیت عمل معرفی کردن یک وسیله، روش یا مواد جدید برای استفاده از آنها در جهت اهداف تجاری یا عملی است(ا.شیلینگ، 1390، ص 17). در اثر خلاقیت در خدمات و ارائه محصولات جدید یا اصلاح شده به بازار، مزیت‌های جدید رقابتی برای سازمان ایجاد می‌شود و اگر این روند ادامه یابد، سازمان می‌تواند به راحتی رهبری بازار را به عهده گیرد(احمدی، وتاج الدین، فتح اله ،68 :1385).

تعریف عملیاتی: در این تحقیق خلاقیت را به سه دسته طبقه‌بندی نموده و مورد ارزیابی قرار می‌دهیم: خلاقیت در محصول: ارائه محصولات و خدمات جدید، خلاقیت در فرایند: فرایندها و روش‌های جدید تولید و ارائه خدمات، خلاقیت سازمانی: ساختارهای سازمانی جدید در جهت تسهیل نوآوری.

بررسی تاثیر کارآفرینی و خلاقیت بر مزیت رقابتی پایدار و نقش آن در توسعه شرکت

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

تعریف مفاهیم و واژگان اختصاصی تحقیق

کارآفرینی

خلاقیت

تعاریف مزیت رقابتی

لزوم کارآفرینی و خلاقیت برای مزیت رقابتی پایدار

سوالات تحقیق

ابزار تحقیق

فرضیات تحقیق

اهداف تحقیق

جامعه آماری و حجم نمونه

جمع آوری تحقیق

روش تحقیق

روشهای تجزیه و تحلیل دادهای تحقیق

محدودیت‌ها

اثبات فرضیه ها

نتیجه‌گیری

پیشنهادات

منابع

بررسی تاثیر کارآفرینی و خلاقیت بر مزیت رقابتی پایدارکارآفرینی و خلاقیت بر مزیت رقابتی پایدارکارآفرینیخلاقیتمزیت رقابتی پایدارتوسعه شرکتتاثیر کارآفرینی و خلاقیت بر مزیت رقابتی پایدارتاثیر کارآفرینی بر مزیت رقابتی پایدارکارآفرینی و خلاقیتدانلود مقاله کارآفرینیدانلود مقاله خلاقیت

 

دانلود مقاله اثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انسان

  • 45
ضرر سموم شیمیاییضرر کودهای شیمیاییضرر کودهای شیمیایی بر روی انسانمقاله سلامت انساندانلود مقاله سلامت انساناثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انساندانلود مقاله اثرات کودهای شیمیایی بررسیاثرات کود شیمیایی بر انسان ها بدن انسان بیماری های عصبی
دسته بندی کشاورزی و زراعت
بازدید ها 9
فرمت فایل doc
حجم فایل 105 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
 
 

دانلود مقاله اثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انسان

بررسی اثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انسان

ضرر سموم شیمیایی,ضرر کودهای شیمیایی,ضرر کودهای شیمیایی بر روی انسان,مقاله سلامت انسان,دانلود مقاله سلامت انسان,اثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انسان,دانلود مقاله اثرات کودهای شیمیابررسی,اثرات کود شیمیایی بر انسان ها, بدن انسان, بیماری های عصبی

**توجه**

1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.

2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.

 

چکیده

یكی از راهبردهای مهم توسعه كشاورزی در كشور ارتقاء سطح سلامت جامعه و تحقق شعار پیشگیری مقدم بر درمان است. تغذیه نامتعادل گیاهان منجر به سوء تغذیه در انسان می گردد. از علائم سوء تغذیه، می‌توان به ریزش مو، بداخلاقی، سرماخوردگی‌های مزمن، افسردگی، کم خونی، ایمنی پائین بدن و سرطان اشاره نمود. مطابق گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) در سال 2007، رتبه بهداشتی ایران 123 می‌باشد كه این رتبه بسیار پایین بوده و علت اصلی آن سوء تغذیه است. استمرار در مصرف نامتعادل کود علاوه بر اینکه که تهدیدی جدی برای سلامت خاک می باشد، سبب کاهش عملکرد کمی و کیفی محصولات کشاورزی، بخصوص در سبزی ها و صیفی ها می شود. با مصرف نامتعادل کودها به ویژه زیاده‌روی در مصرف کودهای نیتروژنی و فسفاتی علاوه بر افزایش تجمع نیترات (NO3-) و کادمیم (Cd2+)، از غلظت ویتامین C نیز کاسته می‌شود. کارآیی این کودها به دلایل مختلف پایین است و ثانیاً این کودها به دلیل اینکه باعث تجمع نیترات و کادمیم در انواع محصولات کشاورزی می‌شوند، نقش چندان مثبتی بر سلامتی جامعه ندارند. بررسی ها نشان می دهد که مصرف کودهای اخیر علاوه بر سازگار بودن با محیط زیست، نقش بسیار مثبتی بر سلامتی انسان دارند. در این راستا پیشنهاد می شود بجای کودهای فسفاتی رایج از کودهای بیو فسفات و سوپر فسفات ساده تولید داخل که عمدتا عاری از کادمیم می باشند، حداکثر استفاده به عمل آید. همچنین از کودهای گوگردی نیز جهت کاهش pH ریزوسفر و افزایش کیفیت محصولات کشاورزی به صورت جایگذاری عمقی همراه با مواد آلی و تیوباسیلوس استفاده شود. نسبت متعادل پیشنهادی برای خاکهای آهکی کشور (ریزمغذیها) ٪4 +‌ (کودهای گوگردی) 35 + 30 – 35 - 100 می‌باشد. در این راستا می بایست از مصرف کودهای نیتروژنی و فسفاتی کاسته و مصرف بیشتر به سمت و سوی کودهای کامل ماکرو، اوره با پوشش گوگردی، سولفات روی، کودهای گوگردی و زیستی یابند. میزان کادمیم و سرب کودهای فسفاتی وارداتی به دقت کنترل گردد. توصیه کود بر مبنای نتایج آزمایشگاهی خاك، گیاه، آب و میوه انجام گیرد. ارزیابی کنترل کیفی محصولات کشاورزی مطابق استانداردهای جهانی صورت پذیرد.

 

کلمات کلیدی: کودهای کشاورزی، اثرات کودهای شیمیایی،سلامتی انسان،

مزایا و معایب مصرف کودهای شیمیایی در کشاورزی

از مزایای کودهای شیمیایی، بهای ارزان، کاربرد سهل و آسان، درآمد کاذب کوتاه مدت (بدون توجه به استهلاک سرمایه اصلی یعنی خاک و مواد آلی آن) است.

شیوع بیماری ها و آفات متعدد مثلا شیوع آتشک گلابی در باغ های گلابی کرج و قزوین، نماتد در مزارع چای و حتی شانکر مرکبات در جنوب کشور عمدتا زاییده مصرف نامتعادل کودها می باشد.

نظرات بانک جهانی درباره مصرف کودهای شیمیایی در ایران می تواند مؤید مصرف نامتعادل کود در کشور باشد که به شرح زیر می باشد:

توزیع نابرابر کودهای شیمیایی، بخش خصوصی جایگاهی ندارد (تقویت بخش خصوصی و فراهم آوردن امکان رقابت فعالانه، ایجاد یک محیط تجاری و حقوقی صحیح و اتخاذ یک خط مشی پایدار و فعال از جانب دولت برای تقویت مشارکت بخش خصوصی)، نظام قیمت گذاری سبب اسراف در مصرف کود شیمیایی می شود، عدم توازن بین کود شیمیایی در دسترس و کودشیمیایی مورد نیاز، ضعف تحقیق در کاربرد کود.

تجارب سایر کشورها در کنترل مصرف کود شیمیایی می تواند به مصرف متعادل کود در کشور کمک کند که در زیر به دو مورد اشاره می شود: در انگلستان تولید گندم در هر هکتار در حدود ۷.۵تن تثبیت شده و تولید بیشتر از آن را وزارت کشاورزی صرفا به خاطر مسایل زیست محیطی ممنوع شده است.

 

مصرف كودهای شیمیایی در ایران

 

با توجه به افزایش سریع جمعیت كشور، نیاز به تولید بیشتر محصولات كشاورزی از جمله محصولات مهم و استراتژیك همچون گندم، برنج و سیب زمینی هم اكنون بیش از پیش درجامعه احساس می شود .

بنابراین به نظر می رسد بهترین راه برای نیل به این مهم و همچنین تامین قسمتی از ارز مورد نیاز، افزایش تولید در واحد سطح باشد. اما متاسفانه در ایران افزایش تولید همیشه یا با افزایش سطح زیر كشت همراه بوده و یا با مصرف هرچه بیشتر سموم و كودهای شیمیایی كه در این میان مورد اول منجر به كاهش سطح اراضی جنگلی و مرتعی شده و مورد دوم بد نیست به عنوان نمونه به یكی از افتخارات بزرگ كشور در زمینه خودكفایی گندم اشاره كنیم؛ محصولی كه افزایش تولید آن قبل از آنكه مبتنی بر اصول علمی كشاورزی باشد تنها به مصرف هرچه بیشتر كودهای نیتراته و اوره وابستگی داشت. افزایش تولید گندم شاید ایران را در سكوی پرافتخار خودكفایی قرار داده باشد اما عوارض سوء ناشی از این خودكفایی را باید در سال های آینده مورد بررسی قرار داد. آنجا كه میزان ابتلابه انواع سرطان های دستگاه گوارش ناگهان با رشد قابل توجهی مواجه خواهد شد و بیماران بسیاری را در سطح جامعه برجا خواهد گذاشت.

مصرف بیش از حد كود و سموم شیمیایی در حال حاضر زیان های فراوانی را به محیط زیست و سلامت عمومی مردم وارد كرده است. طبق گزارش های موجود در استان های شمالی كشور، مصرف سموم و كودها در این استان ها چندین برابر استان های دیگر است از این رو آمار سرطان های گوارشی و تنفسی هم در این استان چندین برابر میانگین متوسط كشور است. به گفته مدیر تحقیق و توسعه فناوری زیستی آسیا، در ایران هرساله 34 هزار نفر در اثر سرطان می میرند كه 90 درصد آنها ساكنان گلستان، مازندران، گیلان و دشت مغان هستند چون 50 درصد از سموم و كودهای شیمیایی كشور در مزارع این مناطق استفاده می شود. با این حال هرساله بالغ بر 400 میلیون دلار یارانه كود شیمیایی از سوی دولت پرداخت می شود تا همچنان مصرف كود شیمیایی در ایران چندین برابر استاندارد های جهانی باشد.

مصرف كودهای شیمیایی در ایران از سال 1325 با وارد كردن 11 تن از انواع كودهای شیمیایی آغاز شد و از سال 1320، وزارت كشاورزی به وارد كردن همه ساله كودهای شیمیایی اقدام كرد. ابتدا تعادل نسبتا مناسبی بین مصرف انواع كودهای آلی و معدنی وجود داشت، ولی این تعادل دوام چندانی نداشت به طوری كه در 25 سال گذشته افزایش مصرف سالیانه كودهای ازته و فسفاته در طول دهه 60 و 70 بیش از 10 درصد بوده است و در عوض مصرف كودهای پتاسیمی، مواد آلی و كودهای كامل (كودهای محتوی عناصر ریزمغذی) تقریبا به بوته فراموشی سپرده شده است. در حال حاضر هرساله بیش از 4/4 میلیون تن كود شیمیایی در كشور مصرف می شود كه در مقایسه با رقم 2/2 میلیون تنی در سال 1375 افزایشی حدود 100 درصدی را نشان می دهد. از سوی دیگر هرساله بالغ بر 700 میلیارد تومان یارانه دولتی به عرضه و واردات كود شیمیایی اختصاص می یابد كه اگر نیمی از این مبلغ صرف مطالعات مربوط به كشاورزی پایدار یا كشاورزی ارگانیك یا تهیه كودهای شیمیایی كامل با عناصر ریزمغذی می شد، امروز تا این حد با مشكلات زیست محیطی و بهداشتی مواجه نبودیم. متاسفانه در سال های اخیر تولیدكنندگان محصولات كشاورزی در كشور به جای بهره گیری از دانش روز كشاورزی برای تولید بیشتر، مصرف كودهای شیمیایی را در واحد سطح افزایش داده اند. توهم افزایش عملكرد ناشی از مصرف هرچه بیشتر آب و كود شیمیایی در بعضی از مناطق كشور سبب استفاده بی رویه از منابع آب و كود شده به طوری كه تداوم این امر علاوه بر خسارت های مالی و تشدید عدم تعادل عناصر غذایی در خاك، خطرات جدی را در رابطه با آلودگی خاك و آب به وجود آورده است. متاسفانه به دلیل ارزانی نسبی كودهای شیمیایی و اختصاص یارانه به كودهای تك عنصره، تولیدكنندگان محصولات كشاورزی از مصرف مواد آلی غافل شده اند به طوری كه در حال حاضر افزودن مواد آلی به خاك كه علاوه بر بهبود شرایط فیزیكی و شیمیایی، آثار بسیار مثبتی نیز در امر تغذیه و افزایش حلالیت اكثر عناصر غذایی مورد نیاز گیاه دارد، از سوی كشاورزان به كنار گذاشته شده است. فقیر بودن خاك در اكثر مناطق ایران از نظر مواد آلی ریزمغذی و عدم استفاده از كودهای آلی طی سالیان طولانی باعث شده ساختمان خاك شرایط مناسبی برای رشد ریشه نداشته و افت عملكرد را به دنبال داشته باشد. با این حال همچنان كودهای اوره و فسفاته بدون توجه به نوع خاك و محصول مورد پرورش هر سال بیشتر از سال قبل مورد استفاده كشاورزان قرار می گیرد. محمد عسگری نیا(رئیس انجمن گیاه پزشکی استان تهران) ادامه داد: بخش عمده میوه و سبزیجات تولید شده در کشور به ویژه در محصولات گلخانه ای از نظر میزان سم و کود باقیمانده مشکل دارند و مصرف آنها بسیار خطرساز است .

ضرر سموم شیمیایی,ضرر کودهای شیمیایی,ضرر کودهای شیمیایی بر روی انسان,مقاله سلامت انسان,دانلود مقاله سلامت انسان,اثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انسان,دانلود مقاله اثرات کودهای شیمیابررسی,اثرات کود شیمیایی بر انسان ها, بدن انسان, بیماری های عصبی

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

انواع کودهای شیمیایی

کودهای ازت

کودهای فسفر

کودهای پتاسیم

کودهای گوگرد

کودهای کلسیم و منیزیم

کودهای مخلوط

کودهای عناصرکم مصرف

سایرکودهای شیمیایی و مشخصات آن

مزایا و معایب مصرف کودهای شیمیایی در کشاورزی

مصرف كودهای شیمیایی در ایران

مصرف نامتعادل كود شیمیایی در ایران

اثرات نامطلوب كود شیمیایی بر انسان

برداشت نویسنده

راهکارهای پیشنهادی برای کاهش اثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انسان

کشاورزی ارگانیک

استفاده از کودهای آلی

استفاده از کود سبز

استفاده از روش مدیریت تلفیقی آفات

فهرست منابع

 


دانلود مقاله نظارت ‌‌‌قضایی‌ بر دادرسی اداری ایالات متحده آمریکا

  • 71

دانلود مقاله نظارت ‌‌‌قضایی‌ بر دادرسی اداری ایالات متحده آمریکا

نظارت ‌‌‌قضایی‌ بر دادرسی اداری ایالات متحده آمریکا

دادگاه‌های اختصاصی اداری,دادرسی اداری,آراء هیات عمومی دیوان عدالت اداری,آیین دادرسی مدنی,آیین دادرسی کیفری,  دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداریدادرسی اداری,حقوق اداری, دادرسی اداری ایالات متحده آمریکا, دادرسی اداری آمریکا,نظارت ‌‌‌قضایی‌,

مفاهیم مقدماتی دادرسی اداری

در ایالات متحده آمریکا علیرغم غلبه سنت کامن‌لا،تجربه تصویب قانون‌ آیین‌ اداری در سال 1946 به شدت دادرسی اداری این کشور را دستخوش تحول‌ کرده‌ است،به‌گونه‌ای‌ که تفاوت‌های آن با سلفش یعنی دادرسی اداری انگلستان بارز و جالب توجه است.در‌ حقیقت،دادرسی اداری آمریکا مفهوم منحصر به‌فرد«رعایت الزامات شایسته قانونی»2را با اقتباس از ایده«حاکمیت قانون»3کامن‌لا،ایجاد‌ کرده،آن‌ را‌ پرورش داده و در قالب قواعد مدون دادرسی ی و از مسیر آرا،متعدد قضایی گسترش داده‌ است.

در ایالات متحده آمریکا آمریکا،سازمان‌های اداری بسیار زیادی وجود دارند که به موجب‌ قانون‌ تأسیس‌ شده‌اند و وظیفه آنها اجرای قانون است.این سازمان‌ها،تأثیر زیادی بر حیات اقتصادی و اجتماعی شهروندان‌ داشته‌ و نقش اصلی را در فعالیت‌های روزمره دولت باز می‌کنند.ایالت متحده،در سال‌های آغازین‌ پیدایش،دارای‌ اقتصادی ساده و غیرصنعتی بود و به‌همین دلیل نیاز اندکی به قوانین و نظم دادرسی ی ناشی‌ از‌ مقررات و قواعد موضوعه داشت.در آن دوران سازمان‌های اداری بسیار اندکی وجود‌ داشتند.امروزه‌ با گسترش فعالیت‌های دولت و رشد فعالیت‌های‌ اقتصادی‌ و تجاری،به راستی قواعد دادرسی ی تمام زوایا و ابعاد‌ زندگی مردم را در جامعه آمریکا فرا گرفته‌اند و در نتیجه سازمان‌های اداری‌ چندین‌ برابر شده‌اند.از دهه 1960 به‌ این‌ طرف،تعداد سازمانهای‌ اداری‌ و میزان قواعد و مقرراتی که آنها‌ تولید‌ و اجرا می‌کنند،به شدت افزایش یافته است.

در سطح دولت فدرال علاوه‌ بر‌ مجموعه وسیعی از وزارتخانه‌های دولتی و سازمان‌های وابسته به آنها،تعداد‌ زیادی‌ سازمان مقررات گذار مستقل نیز‌ به‌ موجب قوانین خاص، تأسیس شده و در زمینه‌های مختلف مشغول به کار هستند.به‌عنوان‌ مثال«کمیسیون‌ تضمینات و تبادل»ساختار سرمایه،امور مالی‌ و همچنین‌ گزارش‌های مالی شرکت‌های‌ خصوصی‌ را مقررات‌گذاری می‌کند،«هیأت روابط‌ ملی‌ کار»به روابط بین شرکت‌ها و اتحادیه‌هایی که با آنها سروکار دارند نظارت می‌کند،«کمیسیون برابری‌« فرصت‌های شغلی»نیز روابط استخدامی را تنظیم می‌کند،«سازمان حفاظت محیط زیست»و«اداره ایمنی و بهداشت‌ کار»بر‌ روش تولید محصولات شرکت‌ها تأثیر می‌گذارند‌ و سرانجام‌ «کمیسیون‌ تجارت‌ فدرال»چگونگی بازاریابی و فروش‌ محصولات را مقررات‌گذاری می‌نماید.

علاوه بر سطح فدرال،در ایالت‌ها نیز اگر دولت فدرال برای مقررات‌گذاری در‌ برخی‌ از‌ موضوعات پیش‌دستی نکرده باشد،امکان مقررات‌گذاری توسط سازمان‌های‌ اداری‌ ایالت‌ها‌ وجود‌ دارد.مقررات‌ ایالتی‌ می‌تواند همان فعالیت‌ها را پوشش دهد یا به‌طور مستقل همان فعالیت‌هایی را که توسط مقررات‌گذاران فدرال مورد توجه قرار گرفته‌اند،در چهارچوب مقررات فدرال مجددا مقررات‌گذاری کند.در نهایت‌ در سطح شهرستان یا شهر نیز سازمان‌های اداری،انواع خاصی از فعالیت‌ها را مقررات‌گذاری می‌کنند.به‌طور کلی سازمان‌های اداری،مجموعه‌ای از قواعد،مقررات،دستورها یا مصوبات را تدوین،تصویب و ابلاغ می‌کنند که بدنه دادرسی اداری‌ ایالات متحده آمریکا را تشکیل می‌دهند.

کلمات کلیدی:دادرسی اداری,حقوق اداری, دادرسی اداری ایالات متحده آمریکا, دادرسی اداری آمریکا,نظارت ‌‌‌قضایی‌,

تعریف دادرسی اداری

دادرسی اداری،در ایالات متحده آمریکا ،مجموعه‌ای از الزامات و محدودیت‌های حاکم بر چگونگی تصمیم‌گیری توسط سازمانهای اداری است؛تصمیماتی که بر اعضای جامعه تأثیر‌ می‌گذارند.علیرغم‌ سادگی و کلی بودن این تعریف،برای روشن شدن اهمیت آن، لازم است که توضیاتی ارائه شود:

-دادرسی اداری،یک رشته دادرسی ی یکدست و منسجم‌ نیست،بلکه‌ متشکل از مجموعه‌ای از اصول‌ متعدد‌ است که در قانون اساسی،قانون آیین اداری،2قوانین موضوعه‌ای که سازمانهای اداری را تأسیس می‌کنند و حاکم بر فعالیت آنها هستند،آراء قضایی،و تکالیف محول شده‌ از‌ سوی رئیس‌جمهور و سایر‌ مقامات‌ قوه مجریه،یافت می‌شوند.

-دادرسی اداری،هم بیانگر آن کارهایی است که سازمانهای اداری به هنگام تصمیم‌گیری باید انجام دهند و هم آن کارهایی است که نباید انجام دهند.

-دادرسی اداری به‌ فرآیندهایی‌ مربوط می‌شود که سازمانهای اداری به وسیله آنها تصمیم گیری می‌کنند،و ارتباطی به ماهیت آن تصمیمات ندارد؛با این حال ماهیت تصمیمات اداری متأثر از فرآیند و چگونگی تصمیم‌گیری است.

1). J.picrccṣ Richardṣ Administrative Law and process Foundation Press 1999 P.7

(2). duc process of low

(3). The rule of law

________________________________________

دادرسی اداری,حقوق اداری, دادرسی اداری ایالات متحده آمریکا‌

فهرست مطالب

مقدمه

گفتار نخست:مفاهیم مقدماتی دادرسی اداری

بند اول:تعریف دادرسی اداری

بند دوم:نقش سازمانهای اداری

الف)ایجاد سازمان‌های‌ اداری‌ و تعیین حدود صلاحیت آنها

ب)قانون‌گذاری توانمند ساز

پ)اختیارات سازمان‌های اداری از منظر قانون اساسی

بند سوم:فرآیندهای‌ اداری

الف)صلاحیت قاعده‌سازی(وضع قواعد‌ ماهوی‌ الزام‌آور)

مرحله اول:اعلام مقررات پیشنهادی

مرحله دوم:دوره دریافت نظریات

مرحله سوم:مقررات نهایی

ب)صلاحیت اجرایی‌

ب)صلاحیت قضایی‌

بند چهارم:نظات بر سازمانهای اداری

الف)کنترل قضایی

ب)نظارت قوه مجریه

پ)نظارت‌های قوه مقننه

ت)نظارت مردمی

قانون آزادی اطلاعات

قانون دولت‌ زیر‌ نور خورشید

گفتار دوم:ابعاد‌ نظارت قضائی،صلاحیت و دسترسی به دادگاه

بند اول:گستره بازنگری قضایی(دلایل مبنای بازنگری)

الف)بازنگری تفسیر و استنباط سازمان اداری از قانون(و خط مشی‌ها)

ب)بازنگری ارزیابی سازمان اداری از‌ واقعیت‌ها

پ)بازنگری رعایت تضمینات آیینی و شکلی

ت)آستانهء بازنگری

معیارهای انسجام‌ و معقول بودن‌

بند دوم:مبانی قانون اساسی بازنگری قضائی

بند سوم:مبانی تقنینی(قانون عادی)بازنگری قضایی

بند چهارم:داشتن سمت‌

بند پنجم:صلاحیت و مقرّ دادگاه

بند ششم:زمانبندی بازنگری قضائی

آماده بودن

استیفاء حمایت‌های اداری

نهایی بودن

 

 


دانلود مقاله توسعه فرهنگ كارآفرینی؛ عوامل و راهكارها

  • 45

دانلود مقاله توسعه فرهنگ كارآفرینی؛ عوامل و راهكارها

توسعه فرهنگ كارآفرینی؛ عوامل و راهكارها

(مطالعه موردی؛ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران)

,,توسعه كارآفرینی, كارآفرینی,فرهنگ كارآفرینی,توسعه فرهنگ كارآفرینی

مقدمه

كارآفرینی، مفهومی است كه از آغاز خلقت بشر وجود داشته است. كارآفرینی، كانون و مركز ثقل كار و تلاش و پیشرفت در عصر مدرنیته تلقی می­شود. بدون توجه كافی به مقوله"توسعه فرهنگ كارآفرینی"، نمی­توانیم به شاخص­های رشد و توسعه دست یابیم كه از طریق تغییر در روند تولید، بهره وری و پیشرفت فنی و صنعتی در عرصه اقتصاد حاصل می­شود. در گذار از مرحله سنتی به صنعتی، باید به توانمندی­ها و قابلیت­های فردی كارآفرینان در بهره­گیری از منابع طبیعی و بكارگیری تكنولوژی مدرن توجه ویژه­ای داشته باشیم، زیرا آنها با بكارگیری روش­های جدید در بازار، خود را برای استفاده بهینه از ابزار و دستیابی به كیفیت مطلوب كالا و خدمات آماده می­كنند (داریانی، 25:1380).

كارآفرینی، فرآیندی اكتسابی است و خانواده در شكل­گیری آن نقش مهمی را ایفا می­كند. زیرا خانواده می­تواند عنصر پویایی و تحرك را به ژرفای وجود افراد تحت نفوذ و وابسته به خود تزریق كند، به طوری كه"فرد" و "جامعه" در محیطی هماهنگ به تعامل بپردازند و قالب­های اجتماعی نوآورانه شكل گیرد. در عین حال، شرایط محیطی و نوع جامعه­ای كه فرد در آن رشد و نمو می­كند نیز در شكل­گیری و ایجاد عادات و رفتارهای مختلف در فرد، به میزان زیادی تأثیرگذار هستن (كرنوال و پرلمن،28:2000 ).

در مجموع، شناسایی ویژگی­های منحصر به فرد كارآفرینان و عوامل مؤثر بر رشد فرهنگ كارآفرینی در جامعه و نیز سازمان شغلی یك فرد می­تواند در دنیای معاصر به عنوان عنصر رشد و توسعه، در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی محسوب شود. به گونه­ای كه عنصر كارآفرینی به عنوان موتور حركت تولید و توسعه اقتصادی و تقویت­كننده روحیه سرمایه­گذاری در نیروی انسانی تلقی گردد. با توجه به نقش كارآفرینی در توسعه همه جانبه در كشورهای صنعتی و پیشرفته، كشورهای درحال توسعه نیز به دنبال ایجاد مجموعه گسترده­ای از سازمان­های كارآفرین هستند. از این رو، باید نقش و اهمیت فرهنگ كارآفرینی و عوامل رشد و توسعه یا موانع آن در سازمانها مشخص و معرفی شوند (جدی، 35:1380).

بی شك در توسعه فرهنگ كارآفرینی، عوامل متعددی دخیل هستند كه ضرورت دارد شناسایی شوند و درجه تأثیرگذاری هر یك از آنها مشخص گردد. با توجه به ضرورت تقویت زمینه­های ایجاد و توسعه خلاقیت و نوآوری و نیز برخی ملاحظات سیاسی و اجتماعی؛ كاركنان دانشگاه پیام نور نتوانسته­اند انعطاف­پذیری لازم را در مواجه با فعل و انفعالات محیطی كسب كنند. از این رو، پژوهش حاضر به دنبال پاسخگویی به این سؤال است كه عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران كدام هستند و میزان اهمیت هر یك از آنها چقدر است؟ و در نهایت اینكه راهكارها و راه­حل­های توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران كدام هستند؟

کلمات کلیدی:كارآفرینی,توسعه فرهنگ كارآفرینی, فرهنگ كارآفرینی,مقاله كارآفرینی,

اهداف پژوهش

هدف اصلی این مطالعه، بررسی و شناخت عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است.

اهداف اختصاصی نیز عبارت اند از:

  1. شناسایی عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛
  2. تبیین درجه تأثیرگذاری هر یك از این عوامل بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛
  3. اولویت­بندی عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛

ارائه راهكارها و راه­حل هایی برای توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران.

,مقاله كارآفرینی فرهنگ كارآفرینی,مقاله توسعه فرهنگ كارآفرینی

فهرست مطالب

مقدمه

اهداف پژوهش

مروری بر ادبیات موضوع

مفهوم كارآفرینی

مفهوم فرهنگ

فرهنگ كارآفرینی

مروری بر پژوهش­های پیشین

روش پژوهش

سؤالات پژوهش

یافته ­های پژوهش

تحلیل عاملی

آزمون ناپارامتری فریدمن

بحث و نتیجه­ گیری

پیشنهادات

منابع

 

  • تاریخ ارسال : یک شنبه 31 خرداد 1394 ساعت: 18:10
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

دانلود مقاله توسعه فرهنگ كارآفرینی؛ عوامل و راهكارها

  • 39
دانلود مقاله با فرمت ورد و قابل ویرایش و با فونت نازنین و سایز قلم 14 و فاصله بین خطوط یک سانتی متر
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 5
فرمت فایل doc
حجم فایل 50 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17

دانلود مقاله توسعه فرهنگ كارآفرینی؛ عوامل و راهكارها

توسعه فرهنگ كارآفرینی؛ عوامل و راهكارها

(مطالعه موردی؛ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران)

,,توسعه كارآفرینی, كارآفرینی,فرهنگ كارآفرینی,توسعه فرهنگ كارآفرینی

مقدمه

كارآفرینی، مفهومی است كه از آغاز خلقت بشر وجود داشته است. كارآفرینی، كانون و مركز ثقل كار و تلاش و پیشرفت در عصر مدرنیته تلقی می­شود. بدون توجه كافی به مقوله"توسعه فرهنگ كارآفرینی"، نمی­توانیم به شاخص­های رشد و توسعه دست یابیم كه از طریق تغییر در روند تولید، بهره وری و پیشرفت فنی و صنعتی در عرصه اقتصاد حاصل می­شود. در گذار از مرحله سنتی به صنعتی، باید به توانمندی­ها و قابلیت­های فردی كارآفرینان در بهره­گیری از منابع طبیعی و بكارگیری تكنولوژی مدرن توجه ویژه­ای داشته باشیم، زیرا آنها با بكارگیری روش­های جدید در بازار، خود را برای استفاده بهینه از ابزار و دستیابی به كیفیت مطلوب كالا و خدمات آماده می­كنند (داریانی، 25:1380).

كارآفرینی، فرآیندی اكتسابی است و خانواده در شكل­گیری آن نقش مهمی را ایفا می­كند. زیرا خانواده می­تواند عنصر پویایی و تحرك را به ژرفای وجود افراد تحت نفوذ و وابسته به خود تزریق كند، به طوری كه"فرد" و "جامعه" در محیطی هماهنگ به تعامل بپردازند و قالب­های اجتماعی نوآورانه شكل گیرد. در عین حال، شرایط محیطی و نوع جامعه­ای كه فرد در آن رشد و نمو می­كند نیز در شكل­گیری و ایجاد عادات و رفتارهای مختلف در فرد، به میزان زیادی تأثیرگذار هستن (كرنوال و پرلمن،28:2000 ).

در مجموع، شناسایی ویژگی­های منحصر به فرد كارآفرینان و عوامل مؤثر بر رشد فرهنگ كارآفرینی در جامعه و نیز سازمان شغلی یك فرد می­تواند در دنیای معاصر به عنوان عنصر رشد و توسعه، در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی محسوب شود. به گونه­ای كه عنصر كارآفرینی به عنوان موتور حركت تولید و توسعه اقتصادی و تقویت­كننده روحیه سرمایه­گذاری در نیروی انسانی تلقی گردد. با توجه به نقش كارآفرینی در توسعه همه جانبه در كشورهای صنعتی و پیشرفته، كشورهای درحال توسعه نیز به دنبال ایجاد مجموعه گسترده­ای از سازمان­های كارآفرین هستند. از این رو، باید نقش و اهمیت فرهنگ كارآفرینی و عوامل رشد و توسعه یا موانع آن در سازمانها مشخص و معرفی شوند (جدی، 35:1380).

بی شك در توسعه فرهنگ كارآفرینی، عوامل متعددی دخیل هستند كه ضرورت دارد شناسایی شوند و درجه تأثیرگذاری هر یك از آنها مشخص گردد. با توجه به ضرورت تقویت زمینه­های ایجاد و توسعه خلاقیت و نوآوری و نیز برخی ملاحظات سیاسی و اجتماعی؛ كاركنان دانشگاه پیام نور نتوانسته­اند انعطاف­پذیری لازم را در مواجه با فعل و انفعالات محیطی كسب كنند. از این رو، پژوهش حاضر به دنبال پاسخگویی به این سؤال است كه عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران كدام هستند و میزان اهمیت هر یك از آنها چقدر است؟ و در نهایت اینكه راهكارها و راه­حل­های توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران كدام هستند؟

کلمات کلیدی:كارآفرینی,توسعه فرهنگ كارآفرینی, فرهنگ كارآفرینی,مقاله كارآفرینی,

اهداف پژوهش

هدف اصلی این مطالعه، بررسی و شناخت عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است.

اهداف اختصاصی نیز عبارت اند از:

  1. شناسایی عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛
  2. تبیین درجه تأثیرگذاری هر یك از این عوامل بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛
  3. اولویت­بندی عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛

ارائه راهكارها و راه­حل هایی برای توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران.

,مقاله كارآفرینی فرهنگ كارآفرینی,مقاله توسعه فرهنگ كارآفرینی

فهرست مطالب

مقدمه

اهداف پژوهش

مروری بر ادبیات موضوع

مفهوم كارآفرینی

مفهوم فرهنگ

فرهنگ كارآفرینی

مروری بر پژوهش­های پیشین

روش پژوهش

سؤالات پژوهش

یافته ­های پژوهش

تحلیل عاملی

آزمون ناپارامتری فریدمن

بحث و نتیجه­ گیری

پیشنهادات

منابع

 

تاثیر نشان تجاری بر عملكرد سازمان

  • 60
دانلود مقاله با فونت نازنین و سایز 14 و فاصله خطوط یک سانتی متر با 19 صفحه
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 4
فرمت فایل doc
حجم فایل 297 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
 
 

دانلود مقاله تاثیر نشان های تجاری بر عملكرد سازمان

تاثیر نشان های تجاری بر عملكرد سازمان

تاثیر نشان تجاری بر عملكرد سازمان

مقدمه

«طراحی، اشیا را از حالت كنونی خود به حالت بهتری تغییر می دهد». نشان تجاری دارایی ناملموس مهمی است كه بسیار بر عملكرد تجاری سازمان تاثیرگذار است. بدون شك مشتریان میتوانند رابطه ای عمیق و معناداری با یك نشان تجاری داشته باشند كه منجر به خرید بیشتر این نشان تجاری و كمتر شدن حساسیت مشتریان به قیمت آن و همچنین كاهش هزینه های بازاریابی خواهد شد. اینكه مشتریان نشان تجاری را معمولی و غیر قابل تشخیص می دانند حقیقت تلخی در تجارت محسوب می شود.

نشان تجاری معمولا به عنوان وسیله ای برای حل مشكلات عدم تشخیص مشتری هاست. به عنوان یك عامل دیداری مهم برای نشان تجاری، نشان تجاری، تشخیص نشان تجاری و تفاوت آن با دیگر رقبا را تسهیل میكنند. در طول تاریخ نشان ها نشان شناسایی (مثلا در چین قدیم امپراطور ها ازنماد اژدها برای نشان قدرت امپراطوری استفاده میكردند) گروه ها و جنبش ها (مثل علامت صلیب در بالای ساختمان كلیسا و صلیب شكسته بر برخی معابد بودایی ها) بودند اما نشان ها تنها یك وسیله برای شناسای و تمیز دادن نیستند. صلیب مسیحیان نماد قربانی و پیروزی زندگی برمرگ است. درحالی كه دربوداییسم علامت صلیب شكسته نشان از فرخندگی و خوش شانسی است. در نتیجه نشان ها میتوانند متضمن معانی و اطلاعاتی درباره ی نشان تجاری ای باشند كه برای آن بوجود آمده اند.

در واقع تحقیقات پیشین درباره نشان تجاری اشاره میكند كه نشان ها به عنوان نمود دیداری از یك تصویركلی یك نشان تجاری و معنای آن است در نتیجه نشان ها میتوانند باعث شهرت نشان تجاری شوند و نگرش مشتری ها، مقصود آنها از خرید و وفاداری آنها به نشان تجاری را شكل دهد. اما هیچ تحقیق دردسترسی ماهیت خاص این روابط را بررسی نكرده. این مقاله براساس بررسی اثر نشان نشان تجاری بر تعهد مشتری و عملكرد سازمان و میزان تحقیق های موجود به سه روش مهم ارائه میشود.

اول اینكه، این مقاله سازوكاری را كه ازطریق آن نشان ها –همان نمود های خلاصه واری از نشان تجاری- تعهد مشتری و عملكرد سازمان را بالاتر و فراتر از فواید شناسایی نشان تجاری كه در اثار گذشته اشاره شده را بررسی میكند.

دوم اینكه، ازانجاكه هیچكدام ازآثار قبلی به این موضوع نپرداخته اند كه زمانی كه نشان ها دربه كارگیری مشتری ها موثر تر اند فراتر از بالا بردن شناسایی نشان تجاری، این تحقیق تاثیر نوع نشان تجاری در ارائه ی منافعی به مشتریان بررسی میكند. به خصوص نشان تجاری ها میتوانند تنها نام نشان تجاری را نشان دهند. یا تركیبی ازیك نماد دیداری منحصربفرد باشد. (مثل ford , intel, Samsung,IBM)

(مثلا كمان طلایی مكدونالد، یا سه ستاره مرسدس بنز) دراین مورد آخر نماد ها به عنوان نشان واقعی نشان تجاری عمل میكنند اینگونه كه نام های نشان تجاری به نظر مكمل هایی در كنار نماد ها هستند یا میتوانند نباشند و به جای آن نشان دیداری آنها باشد. (مثل اپل و تارگت) این تحقیق ارزیابی میكند كه ایا نام های دیداری نشان ها به تنهایی و یا همراه نماد هایی جداگانه، اثر متمایزی بر تعهد مشتری دارد كه خودفراتراز شناسایی نشان تجاری است.

سوم اینكه نشان های تجاری اكثرا با توضیحات اضافی در كنار آنها همرا اند توضیحاتی كه بسط داده میشود به تولیدات دیگر. در این مطالعه این سوال را بررسی میكنیم كه چگونه وجود اینكه توضیحات تاثیر مثبتی بر نشان تجاری دارد. به طور خلاصه هدف كلی این تحقیق شناسایی این است كه چگونه نشان تجاری به تعهد نشان تجاری مشتریان و عملكرد سازمان مربوط میشود و ه زمانی اینگونه تاثیرات بیشتر است؟

یك اخطار مهم در این تحقیق وجود دارد. به طور ویژه این تحقیق اثرات نشان تجاری را درنظر نمیگیرد كه خود مستقل از تلاش های بازاریابی نشان تجاری است. و نه اینكه قصد این است كه ارتباط نشان های مرتبط با عناصر دیگر استراتژی بازاریابی را مورد آزمایش قرار میدهد. (مثل كیفیت كالا، قدرت توزیع، قیمت گذاری) در عوض این تحقیق بر مبنای این فرض است كه فعالیت های بازاریابی یك سازمان در درك مشتریان از نشان تجاری بازتاب میشود.

بخش های زیر هدف و سابقه ی مفهومی این مطالعه را مورد بررسی قرار میدهد و یكسری فرضیات را مطرح میكند. پس از آن ارائه ی متود تحقیقاتی و نتایج است. درنهایت یك بحث درباره ی مفاهیم یافته شده برای فعالیت های مدیریتی و تحقیقات اینده درپی اینها آمده است.

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
پیش زمینه ی مفهومی و فرضیاتی : آرم تجاری و تعهد مشتری و عملکرد شرکت
آرم تجاری و و مزایای شباهتی /توضیحی مشتریان
آرم تجاری و منافع عملکردی یک نشان تجاری
آرم تجاری درگرایشات زیبایی شناسانه
آرم تجاری ازطریق توضیح هویتی مزایای عملکردی و زیبایی شناسانه دربرابر تشخیص نشان تجاری بر تعهد مشتری تاثیر گذار است
نماد های دیداری در آرم تجاری دربرابر نام های تجاری
تعهد مشتریان و عملکرد شرکت
گسترش نشان تجاری و تاثیر آرم تجاری
مطالعه پایلوت (آزمایشی)
بررسی اصلی
سنجش و اندازه گیری
تحلیل و نتایج


دانلود مقاله دفاع مشروع

  • 49
16صفحه مقاله دفاع مشروع با فونت نازنین و فاصله بین خطوط یک سانتی متر و اندازه قلم 14
دسته بندی حقوق
بازدید ها 14
فرمت فایل doc
حجم فایل 24 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
دانلود مقاله دفاع مشروع

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر
 
 

 

دانلود مقاله دفاع مشروع

مقاله دفاع مشروع

ارتکاب عمل مجرمانه , جهاد ابتدایی , دفاع سازمان , دیدگاه فقیهان شیعه , عرض , علمای حقوق , قانونگذار , مال , مجازات اسلامی , مشروعیت , ناموس , نفس

چکیده

این تحقیق شامل دو بخش و در پنج فصل بیان شده که شامل دفاع مشروع ، ضرورت ، وجه تمایز دفاع مشروع و ضرورت ، مفهوم دفاع مشروع ظاهری و ضوابط دفاع مشروع ظاهری و در انتها نتیجه گیری می باشد. دفاع مشروع قالبی است که عمل فرد مدافع را مشروعیت می بخشد که رکن قانون آن م 156 ق.م.ا مصوب 1392 می باشد بحث بعدی ضرورت یا اضطراب است که در لغت به معنای ناچاری یا درماندگی است که در حقوق با لغت ضرورت که بر گردان فرانسوی این کلمه است مرلوف می باشد هر دو واژه اضطرار و ضرورت از ریشه ضرر به یک معنا هستند که از اسباب اباحه یا علل موجهه جرم محسوب می شود و مبحث بعدی تمایز این دوست که در چهار مرحله بیان کرده ایم با این تفاسیر که در دفاع مشروع تجاوز خارجی است ولی ضرورت خیر در اضطرار یا ضروریت مسئولیت مدنی باقی است ولی در دفاع مشروع کلاً مسئولیت از بین می رود و در نهایت مبحث آخر دفاع مشروع ظاهری است که عبارت از دفاعی است که فرد در مقام دفاع قرار می گیرد و اما بعدا متوجه می گردد که عمل وی مشروع نبوده است با این عناوین تحقیق را آغاز می کنیم.

مقدمه

الف بیان سؤال یا مسائل ابهام انگیز

برخورد قانونی و حقوقی مناسب در مقابل کسی که با اجتماع شرایط ذیل م 156 ق.م.ا به دفاع مشروع پرداخته اما بعداً مشخص شده که حمله یا خطر ظاهری بوده و دفاع اثبات نشده چیست؟

ب پاسخ ابتدایی یا فرضیه تحقیق

در واقع دفاع مشروع ظاهری در مواردی جزوعلل رافعه و در مواردی هم جزوعلل موجهه محسوب می باشد که در نظام حقوقی داخلی کشورهای مختلف بسته به دیدگاه آنها متفاوت است بنا به دیدگاه بنده دفاع مشروع ظاهری را باید جزوعلل موجهه جرم دانست.

ج پیشینه تحقیق

در حقوق کیفری ایران به طور مستقل و منفک راجع به دفاع مشروع ظاهری بحثی به میان نیامده و هرچه بیان شده در اثنای دفاع مشروع بیان شده و در اکثر پایان نامه ها نیز بدین موضوع به طور خلاصه یا ضمنی اشاره شده است در پایان نامه آقای ابراهیم باکروی که در باب بررسی تطبیقی دفاع مشروع در حقوق بین المللی کیفری ، حقوق ایران و انگلستان است اشاره ضمنی به این مبحث شده که دفاع مشروع ظاهری را از دو دیدگاه مورد بررسی قرار داده است.

دیدگاه اول ضابطه ضرورت توسل به دفاع مشروع و نوعی یا شخصی بودن این مساله جهت دوم این که اگر مطابق با ضابطه انتخابی موجه بودن اشتباه شخص پذیرفته شود آن گاه ماهیت حقوق عملی که به عنوان دفاع شروع انجام شده چه خواهد بود؟

در کتاب مفاهیم بنیادین حقوق کیفری نوشته پروفسور جورج فلچر که توسط آقای سید مهدی سیدزاده ثانی ترجمه شده است مباحثی در خصوص دفاع مشروع ظاهری وجود دارد که اشاره به این مبحث در حقوق کامن لا و رومی ژرمنی دارد.

اما آنچه باید گفت این است که در خصوص این مبحث یعنی دفاع مشروع ظاهری منابع و مباحث چندانی وجود ندارد و قصد اینجانب از انجام چنین تحقیق ارائه راهکاری مناسب در برخورد با چنین مواردی است یعنی برخورد حقوقی مناسب در مواردی که دفاع مشروع ثابت نشود.

 

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

الف – بیان سؤال یا مسائل ابهام انگیز

ب – پاسخ ابتدایی یا فرضیه تحقیق

ج – پیشینه تحقیق

د - ساماندهی تحقیق

فصل اول

1-1-1- مبانی و نظریه های مختلف از خصوص دفاع مشروع

1-1-2- شروط تحقیق دفاع مشروع

1-1-2-1- تناسب از مراحل اصلی دفاع

1-1-3- موضوع دفاع

1-2- ضرورت یا اضطرار

2-6-2- ق.م معامله اضطراری یا صحیح دانسته است

1-2-1- شرایط تحقق حالت ضرورت

1-2-2- قضاوت ضرورت و دفاع مشروع

2-1- تعریف دفاع مشروع ظاهری

2-2-1- ضابطه ضرورت توسل به دفاع مشروع

2-2-2- آیا اقدام شخص در شرایط دفاع مشروع ظاهری از علل موجهه جرم محسوب می شود یا علل رافع مسئولیت کیفری

نتیجه گیری

فهرست منابع و مأخذ


بررسی وضعیت زنان در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

  • 46
دانلود مقاله رشته حقوق قابل ویرایش در فونت نازنین سایز 14 و فاصله بین خطوط یک سانتی متر
دسته بندی حقوق
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 136 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

بررسی وضعیت زنان در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

چکیده

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مبین نهادهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جامعه ایران براساس اصول و ضوابط اسلامی است. خانواده واحد بنیادین جامعه و کانون اصلی رشد و تعالی انسان است و توافق عقیدتی و آرمانی در تشکیل خانواده که زمینه‌ساز اصلی حرکت تکاملی و رشد یابنده انسان است اصل اساسی بوده و فراهم کردن امکانات جهت نیل به این مقصود از وظایف حکومت اسلامی است. زن در چنین برداشتی از واحد خانواده، از حالت شیء بودن و یا ابزار بودن در خدمت اشاعه مصرف‌زدگی و استثمار، خارج شده و ضمن بازیافتن وظیفه خطیر و پر ارج مادری در پرورش انسان‌های مکتبی پیش آهنگ و هم‌رزم مردان در میدان‌های فعال حیات می‌باشد و در نتیجه پذیرای مسئولیتی خطیرتر و در دیدگاه اسلامی برخوردار از ارزش و کرامتی والاتر خواهد بود. لذا در اصل دهم قانون اساسی، همه قوانین و مقررات و برنامه‌ریزی ها باید در جهت آسان کردن تشکیل خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط زن و مرد و فرزندان بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی باشد. چرا که اسلام دین جامع و کامل است هیچ یک از ابعاد و تکالیف و حقوق و نیازمندی‌های بشر و جامعه بشری را بی‌پاسخ رها ننموده است. اسلام نظام اجتماعی است که در آن به سعادت انسان‌ها چه زن و چه مرد به عنوان کمال مطلوب توجه می‌شود. در نظام اسلامی فرد اعم از زن و مرد و جامعه هر دو دارای اهمیت می‌باشند. این نوشتار در پی آن است که نشان دهد قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر پایه چه تصوری از زن فراهم آمده است.

آیا زن و مرد را دو موجود مستقل و برخوردار از هویت انسانی مشترک دیده اند که هر یک حقوق، وظایف و خاستگاه اجتماعی و خانوادگی برابر با دیگری دارد؟ یا اصالت را به یکی داده و با نابرابریهای انسان شناختی و حقوقی تدوین شده است؟به سخن دیگر تلاش می شود گزارشی از قانون در مسأله زن ارائه گردد و سپس به تحلیل آنها پرداخته شود.

کلمات کلیدی: زنان ، وضعیت زنان ، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، وضعیت زنان در قانون اساسی

بیان مسئله

ایجاد و امنیت قضایی دو اصول دیگر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برای همگان مورد تاكید قرار گرفته اما در این اصل با ایجاد دادگاه صالح برای حفظ كیان و بقای خانواده امنیت ویژه ای برای حضور زنان در محاكم و دادرسی را فراهم نموده است.

لذا با توجه به جایگاه زن در قانون اساسی شورایعالی انقلاب فرهنگی، به پیشنهاد شورای فرهنگی اجتماعی زنان در سال 1383 منشور حقوق و مسئولیت های زنان در نظام جمهوری اسلامی ایران را تصویب كرد كه این منشور با الهام از شریعت معتدل و جامع اسلام و مبتنی بر قانون اساسی و اندیشه های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی تدوین گردید و در سال 1385 تحت عنوان قانون حمایت از حقوق و مسئولیت های زنان در عرصه های داخلی و بین المللی در مجلس تصویب و به تأیید شورای نگهبان قانون اساسی رسید.

در قانون مذكور حقوق فردی زنان مورد توجه ویژه قرار گرفته حق برخورداری از زندگی شایسته و سلامت جسمانی و روانی و پیشگیری در مقابل هرگونه بیماری و حادثه و یا تعدی منظور شده است. آزادی اندیشه و مصونیت از تعرض و عدم امنیت در داشتن اعتقاد به عنوان حق محفوظ بوده . مصونیت جان ، مال و حیثیت زنان و زندگی خصوصی آنان از تعرض غیرقانونی و حق برخورداری از عدالت اجتماعی در اجرای قانون بدون لحاظ جنسیت تأكید گردیده .

و اما حقوق و مسئولیت های دختران جالب توجه است حق برخورداری دختران از سرپرستی شایسته توسط والدین و حق برخورداری از مسكن، پوشاك، تغذیه سالم و كافی، تسهیلات بهداشتی جهت تأمین سلامت جسمانی و روانی آنان مورد عنایت ویژه قرار گرفته و در ابعاد تعلیم و تربیت تمهیداتی اندیشده شده، همچنین نیازهای عاطفی و روانی و برخوداری از رفتار ملاطفت آمیز والدین و مصونیت آنان از خشونت های خانوادگی، عدم تبعیض بین دختر و پسر و حمایت و نظارت حكومت از دختران بی سرپرست و بدسرپرست از جمله حقوق مصرح در این قانون است.

زنان در هنگام ازدواج و تشكیل خانواده حقوق و مسئولیت هایی دارند كه حق تعیین شروط ضمن عقد و ضمانت اجرایی شروط مندرج در حین زندگی مشترك، حق ثبت رسمی ازدواج برخوداری زن از حقوق مالی در ایام زوجیت مانند مسكن مناسب، هزینه های جاری اعم از خوراك، پوشاك، هزینه درمان بیماری، هزینه های ایام بارداری و شیردهی فرزند و پشتوانه مالی تحت عنوان مهریه یا كابین زن از جمله حقوق ضروری و اولیه ازدواج می باشد.

جایگاه زنان در بخش های آموزش و پرورش و پژوهش مورد توجه قانونگذار بوده و تحصیل در آموزش عالی تا بالاترین سطوح علمی و كسب مهارت ها و آموزش های تخصصی ، حق پژوهش ،تألیف، ترجمه و انتشار كتب و حضورفعال در مجامع فرهنگی و علمی داخلی و بین المللی برای زنان پیش بینی و منظور شده . حق و مسئولیت در تدوین برنامه های درسی و متون آموزشی وحق بهره مندی از حمایت در آثار علمی، پژوهشی زنان و گسترش مراكز تحقیقاتی با مدیریت زنان از نكات ارزنده قانونی مذكور است. حضور چشمگیر و درصد بالای زنان در دانشگاه ها و مراكز علمی و آموزشی حاكی از توانمندی های زنان دارای استعدادهای درخشان و مسئولیت انها در تأمین نیازهای كشور است.

حقوق زنان,حقوق زنان در ایران,حقوق زنان در اسلام,حقوق زنان خانه دار,حقوق زنان در طلاق,حقوق زنان در قانون اساسی

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

بیان مسئله

اهمیت و ضرورت تحقیق

اهداف تحقیق

سوالات تحقیق

جایگاه زن

جایگاه زنان در ادیان مختلف

زن در قانون اساسی

وضعیت زنان در امور مالی و اقتصادی

وضعیت اشتغال زنان در قانون اساسی

محدودیت‌های جنسیتی در اشتغال زنان

وضعیت و ویژگیهای قضایی زنان

وضعیت قانونی زنان در طلاق

وضعیت قانونی زنان در شهادت دادن

وضعیت قانونی زنان در دیه

وضعیت قانونی زنان در تسلیم مهر و نفقه

وضعیت قانونی زنان در ارث

وضعیت قانونی زنان در قضاوت

نگرش قانون اساسی جمهوری اسلامی به وضعیت زن

مقدمه قانون اساسی ایران

اصول قانون اساسی و وضعیت زنان

اصل سوم قانون اساسی

اصل دهم قانون اساسی

اصل بیستم قانون اساسی

اصل بیست و یکم قانون اساسی‌

اصل بیست و هشتم قانون اساسی

روش پژوهش

متغیرهای تحقیق

نتیجه‌گیری

منابع

 

بررسی وضعیت زنان در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران,زن در قانون اساسی,وضعیت زنان در قانون اساسی,دانلود مقاله بررسی وضعیت زنان در قانون ایران,دانلود مقاله بررسی وضعیت زنان در قانون اساسی,وضعیت زنان در قانون ایران,دانلود مقاله,حقوق زنان,حقوق زنان در ایران,حقوق زنان در اسلام,حقوق زنان در افغانستان,حقوق زنان در حکومت ساسانیان,حقوق زنان,
 

دانلود مقاله حقوق زن در اسلام

  • 56
مقاله رشته حقوق قابل ویرایش و با فونت نازنین سایز 14 و فاصله بین خطوط یک سانت
دسته بندی حقوق
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 6

دانلود مقاله حقوق زن در اسلام

نظام حقوق زن در اسلام,دانلود رایگان مقاله,دانلود رایگان مقالات,دانلود از IEEE,دانلود از ScienceDirect,دانلود از Springer,دانلود مقاله,دانلود مقاله ISI,دانلود خودکار مقاله,دانلود مقاله رایگان ISI,دانلود مقاله رایگان ieee,دانلود مقاله رایگان ScienceDirect,دانلود مقاله رایگان Springer,دانلود مقاله رایگان Taylor & Francis,تهیه و دانلود مقالات علمی , دانلود مقاله از IEEE , دانلود مقالات علمی ISI , دانلود از ASCE, سایت دانلود مقاله , دانلود مقاله isi,دانلود مقاله از ieee , دانلود مقاله از sciencedirect , مقاله انگلیسی ,دانلود رایگان مقالات,دانلود مقاله رایگان ISI,دانلود مقاله رایگان ieee,دانلود مقاله رایگان ScienceDirect,دانلود مقاله رایگان Springer,دانلود ژورنال,دانلود ژورنال ISI,دانلود مقاله از wiley,دانلود مقاله از springerlink,دانلود مقاله از ACS,دانلود مقاله از Emerald,دانلود مقاله از ASCE,دانلود مقاله از JSTOR,دانلود مقاله از ACM,دانلود مقاله از Elsevier,دانلود مقاله از APS, دانلود مقاله از Informa Healthcare, دانلود استاندارد, دانلود هندبوک, دانلود کتاب, دانلود PDF, پی پر دانلود, پیپر دانلود, دانلود از دانشگاه های خارجی, دانلود تحقیق, دانلود تحقیق تخصصی, دانلود مقاله ا ساینس دایرکت, دانلود مقاله از ieee, دانلود مقاله برق, دانلود مقاله تخصصی, دانلود مقاله مجانی, دانلود مقاله مکانیک, سایت مقاله, سایت مقاله انگلیسی, سفارش مقاله, گرفتن متن کامل مقاله, مقاله لاتین,دانلود رایگان و مستقیم مقاله های علمی , دانلود کتاب های علمی , دانلود پایان نامه دانلود مقاله رایگان , سایت دانلود رایگان مقاله , دانلود مقاله ISI , دانلود پایان نامه پروکوئیست , دانلود مقاله IEEE , دانلود مقاله ساینس دایرکت ,  دانلود مقاله wiley , دانلود مقاله Springer  ,  دانلود کتاب های دانشگاهی , درخواست مقاله رایگان , دانلود مقاله علمی, دانلود مقاله علمی isi

حقوق زنان در همه جوامع و دورانها همواره به مقتضیات زمان، ویژگیهاى فرهنگى جامعه و نوع مناسبات اجتماعىِ آن عصر بستگى داشته است (مصفّا، ص 102). بررسى پیشینه حقوق زن در ادوار تاریخى نشان‌دهنده تسلط پایدار مردسالارى بر آن است. به تعبیر دیگر، غالباً مزایا و موقعیتهاى مهم اجتماعى در اختیار مردان بوده است و زنان در وضع فرودست قرار داشته‌اند. برخى مصادیق این موضوع در ایران باستان، عرب عصر جاهلى و اروپاى قرون وسطا عبارت‌اند از: جواز تعدد نامحدود زوجات؛ سلب حق انتخاب شوهر از دختران؛ به ارث برده شدن بیوه زنان از جانب نزدیكان همسر؛ مالكیت نداشتن زنان بر اموال خود و محروم بودن آنان از ارث؛ رواج خشونت درباره زنان؛ سهولت قوانین كیفرى در مورد جنایات وارد شده بر زنان؛ و ولایت بسیار گسترده پدر بر فرزندان، از جمله زنده به‌گور كردن دختران در دوره جاهلیت، بدون حق اعتراض مادر (رجوع کنید به دورانت، ج 4، بخش 2، ص 1111ـ1112؛ پیرنیا، ص 413ـ417؛ جوادعلى، ج 5، ص 526ـ568).

اسلام شخصیت و حقوق زن را مورد توجه بسیار قرار داد؛ از جمله از نگرش و رفتار ناپسند عرب جاهلى درباره زنان و دختران، مانند زنده به گور كردن دختران، سخت انتقاد كرد (رجوع کنید به نحل: 58ـ60). قرآن از یك‌سو از زنان در برابر ستمهایى مانند چند زنىِ نامحدود و غیرمتعهدانه (رجوع کنید به نساء: 3)، به ارث برده شدن زنِ شوهر مرده (نساء: 19) و محروم شدن زنان از حق مالكیت (نساء: 32) حمایت نمود و از سوى دیگر، براى تضمین بیشتر عدالت، قواعدى عام تأسیس كرد كه حاكم بر احكام و حقوق زن و مرد هستند؛ از جمله لزوم معاشرت پسندیده با همسران (رجوع کنید به نساء: 19)، قاعده همانندى و هم‌ترازى حقوق و وظایف همسران (بقره: 228) و، در گستره‌اى وسیع‌تر، قواعد نفىِ عُسر و حَرَج (رجوع کنید به حج: 78) و ممنوعیت اِضرار (بقره: 231، 233؛ طلاق: 6).

دانلود رایگان مقاله,دانلود رایگان مقالات,دانلود از IEEE,دانلود از ScienceDirect,دانلود از Springer,دانلود مقاله,دانلود مقاله ISI,دانلود خودکار مقاله,دانلود مقاله رایگان ISI,دانلود مقاله رایگان ieee,دانلود مقاله رایگان ScienceDirect,دانلود مقاله رایگان Springer,دانلود مقاله رایگان Taylor & Francis,تهیه و دانلود مقالات علمی , دانلود مقاله از IEEE , دانلود مقالات علمی ISI , دانلود از ASCE, سایت دانلود مقاله , دانلود مقاله isi,دانلود مقاله از ieee , دانلود مقاله از sciencedirect , مقاله انگلیسی ,دانلود رایگان مقالات,دانلود مقاله رایگان ISI,دانلود مقاله رایگان ieee,دانلود مقاله رایگان ScienceDirect,دانلود مقاله رایگان Springer,دانلود ژورنال,دانلود ژورنال ISI,دانلود مقاله از wiley,دانلود مقاله از springerlink,دانلود مقاله از ACS,دانلود مقاله از Emerald,دانلود مقاله از ASCE,دانلود مقاله از JSTOR,دانلود مقاله از ACM,دانلود مقاله از Elsevier,دانلود مقاله از APS, دانلود مقاله از Informa Healthcare, دانلود استاندارد, دانلود هندبوک, دانلود کتاب, دانلود PDF, پی پر دانلود, پیپر دانلود, دانلود از دانشگاه های خارجی, دانلود تحقیق, دانلود تحقیق تخصصی, دانلود مقاله ا ساینس دایرکت, دانلود مقاله از ieee, دانلود مقاله برق, دانلود مقاله تخصصی, دانلود مقاله مجانی, دانلود مقاله مکانیک, سایت مقاله, سایت مقاله انگلیسی, سفارش مقاله, گرفتن متن کامل مقاله, مقاله لاتین,دانلود رایگان و مستقیم مقاله های علمی , دانلود کتاب های علمی , دانلود پایان نامه دانلود مقاله رایگان , سایت دانلود رایگان مقاله , دانلود مقاله ISI , دانلود پایان نامه پروکوئیست , دانلود مقاله IEEE , دانلود مقاله ساینس دایرکت ,  دانلود مقاله wiley , دانلود مقاله Springer  ,  دانلود کتاب های دانشگاهی , درخواست مقاله رایگان , دانلود مقاله علمی, دانلود مقاله علمی isi

 

فهرست مطالب:

حقوق زنان

حقوق فردی و اجتماعی زن

حقوق سیاسی زن

حقوق کیفری و قضایی

حقوق اقتصادی زن در اسلام

 


دانلود پرسشنامه شیوه حل مسئله

  • 72
پرسشنامه شیوه حل مسئله 24 سوال
دسته بندی پرسشنامه
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 18 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 3
 
 

دانلود پرسشنامه شیوه حل مسئله

 آیین نامه مقررات , پرسش ,دانلود رایگان پرسشنامه, دانلود پرسشنامه روانشناسی, پرسشنامه های جدید, لیست همه پرسشنامه ها,پایان نامه

مقایسه شیوه حل مساله:

این نتایج توسط کسیری ولانگ (1996) درطی دو مطالعه ساخته شد و 6 عامل را می سنجد (محمدی 1377) این عوامل عبارتند از 1- بی یاوری 2- کنترل حل مساله 3- شیوه خلاقیت 4- اعتماد در حل مساله5- شیوه اجتناب 6- شیوه تقرب

این مقیاس شامل 24 سوال است و هر یک ازعوامل در بر گیرنده 24 تیم هستند عامل بی یاوری بینگر بی یاوری کلی فرد در موقعیت ها مساله را کنترل حلمساله نشان دهنده برنامه ریزی و درنظر گرفتن راه حلهای متنوع بر حسب مرحله سوم فرایند حل مساله که توسط نزو (1987) پیشنهاد شده می باشد اعتماد در حل مساله بیانگر اعتقاد در توانایی فرد برای حل مشکلات است شیوه اجتناب تمایل جهت رد شدن از مشکلات بجای مقابله با آن را منعکس می کند شیوه تقرب نگرش مثبت نسبت به مشکلات و تمایل به مقابله رودررو با آن را نشان می دهد (کسیدی ولانگ 12996 به نقل از محمدی 1377 )

ضرایب آلفا بالای 50 هستند که نونانی 1 (1967) استدلال می کند که برای هدفهای تحقیق کافی است بعلاوه میانگین همبستگی درونی آیتم ها نشان می دهد که مجموعه ای همگنی هستند و میتوان استدلال نمود که سنجشهای پایانی می باشند (کسیدی ولانگ 1996) محمدی 1377)

مقیاس شیوه حل مساله مورد استفاده قرار گرفت و ضرایب آلفا و میانگین همبستگی درونی میانگین و داریانیس آیتم ها مشخص شد و مشروح آن در جدول 7-4 آمده است با توجه به اینکه ضرایب آلفای بالاای 5 هستند و با توجه به میانگین همبستگی درونی آیتم ها نتایج با یافته های محمدی (1377) مبنی بر اینکه مقیاس شیوه حل مساله از پایانی لازم برخورد است همسو هستند.

روایی و پایانی این آزمون در مطالعه دیگری توسط مظاهری و قشنگ (1380 ) مورد بررسی رابطه قرار گرفته است و به ترتیب روایی آزمون از طریق روایی ملاک (76/0) و پایانی آن از طریق آزمون آرمون مجدد، پس از یک هفته (89/0) گزارش شده است.

 

 


بررسی علل بی حجابی

  • 48
مقاله در فرمت ورد و قابل ویرایش با فونت نازنین و سایز قلم14 و فاصله بین خطوط یک سانت
دسته بندی معارف اسلامی
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 25 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
بررسی علل بی حجابی

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر
 
 

 

بررسی علل بی حجابی

معجزه کلمات  - جملات زیبا حجاب, دختران بی حجاب , زن بی حجاب ایرانی , دختر بی حجاب ایرانی , منشی بی حجاب , استخدام زن بی حجاب ,عکس بی حجاب, بازیگران بی حجاب, عکسهای بی حجاب,دختران بی حجاب تهرانی ,عکس دختران بی حجاب تهران ,عکس دختران بی حجاب در مراکز خرید تهران ,وضعیت حجاب

زن از دیدگاه اسلام دارای شخصیتی بسیار بزرگ وارزشمند است وتربیت خوبان جامعه درگرو تقوای زن میباشد وبا تربیت بشر میتواند جامعه ای را اصلاح نماید. سعادت ورستگاری مردان در گرو زن پارسا وبا تقوا میباشد که با عفاف وپوشیدگی خویش راه رابرای تربیت بهترین انسانهای روی زمین هموار می کند عفاف وپوشش از آن جهت که امری فطری میباشد اما برای جامعه بسیار حائز اهمیت می باشدلذا زن باید در جامعه به گونه ای حجاب رارعایت کند که بیمار دلان به اوطمع نکنند وباعث تشویش اذهان وافکار نشود حجاب و پوشش صحیح زنان یکی از عوامل بسیار مؤثر در حفظ خانواده است زن با عنصر حجاب اسلامی به تهذیب وتزکیه نفس وملکات نفسانی پرداخته وقرب الهی را فراهم ساخته وزمینه رشد معنوی مردان رادر اثر حفظ نگاه تامین می کند

حجاب و عفاف,بد خحابی ، بی حجابی ، حجاب,حجاب ، بدحجابی ، بی حجابی ، پوشش

:فهرست مطالب

مقدمه

علل بی حجابی

1-دوری از یاد خدا

2-بی غیرتی مردان:

3-عقده های روحی روانی:

4-تهاجم فرهنگی دشمن

5-گسترش روحیة غربگرایی و غرب زدگی

6-تقلید از الگوهای غربی و خارجی

اوصاف انسانهای نادان

لقمه حرام :

نتیجه گیری:

پی نوشت ها:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


پروپوزال بررسی رابطه بین رشته تحصیلی با رضایت شغلی

  • 1179
رضایتمندی شغلی معلمان از عوامل مهمی است که پیوسته در توسعه تکنولوژیک مورد توجه قرار می‌گیرد
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید ها 3
فرمت فایل doc
حجم فایل 160 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
 

پروپوزال بررسی رابطه بین رشته تحصیلی با رضایت شغلی( مطالعه موردی معملین استان اصفهان)

 

**توجه**

1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.

2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.

تحقیق در مورد رضایت شغلی کارکنان,تحقیق درباره ی رضایت شغلی,تحقیقات انجام شده در مورد رضایت شغلی,تحقیقی در مورد رضایت شغلی,دانلود تحقیق رضایت شغلی,دانلود رایگان مقاله در مورد رضایت شغلی,دانلود رایگان پایان نامه رضایت شغلی,دانلود رایگان پایان نامه های رضایت شغلی,دانلود رایگان پروژه رضایت شغلی,دانلود مقاله رضایت شغلی کارکنان,دانلود پایان نامه در مورد رضایت شغلی,دانلود پایان نامه رضایت شغلی,دانلود پروژه رضایت شغلی,ضرورت تحقیق درباره رضایت شغلی,مقالات در مورد رضایت شغلی,مقالات درباره رضایت شغلی,مقاله انگلیسی در مورد رضایت شغلی,مقاله ای در مورد رضایت شغلی,مقاله ای درباره رضایت شغلی,مقاله در مورد رضایت شغلی معلمان,مقاله در مورد رضایت شغلی و بهره وری,مقاله در مورد رضایت شغلی کارکنان

بیان مسأله اساسی تحقیق

رضایتمندی شغلی معلمان از عوامل مهمی است که پیوسته در توسعه تکنولوژیک مورد توجه قرار می‌گیرد، مطالعه و بررسی تاریخچه توسعه و تحول جوامع تکنولوژیک نشان می‌دهد که رضایتمندی شغلی نیروی انسانی ماهر و تعلیم یافته در تبدیل جوامع به جوامع تکنولوژیک تاثیر انکارناپذیری داشته است. از آنجا که هر فردی سعی دارد شغلی را انتخاب کند که علاوه بر تامین نیازهای مادی از نظر فردی- اجتماعی و روان شناختی نیز او را ارضاء نماید. بدین لحاظ برای نیل به این هدف یعنی گماردن افراد در مشاغل مناسب مطالعه خصوصیات فردی و اجتماعی و روان‌شناختی نیروی انسانی لازم و ضروری است. در غیر این صورت، با سپردن مشاغل به افرادی که یا علاقه‌ای به انجام شغل مورد نظر ندارند و یا فاقد رضایتمندی شغلی لازم برای انجام آن هستند علاوه بر آنکه فردی ناشایست بر سر کاری گمارده می شود، بلکه موجب تغییر در سطح آموزشگاه نیز می گردد.

تحول در آموزش مشکلات فراوانی را در تصمیم گیری مناسب شغلی و حرفه ای به وجود می آورد. به عنوان مثال می توان گفت تنوع و تعدد حرف و مشاغل و نیز پیچیده بودن روابط بین افراد، طرح ریزی حرفه ای و انتخاب شغل و رضایتمندی شغلی مفاهیمی هستند که معطوف به آموزش اند.

از آنجا که کار قسمت اعظمی از اوقات زندگی هر فرد را به خود اختصاص می دهد حتی در جوامع بدوی نیز هر کس مجبور به انجام کاری است و باید قسمتی از وظایف محوله در جامعه خود را بر عهده گیرد. گروهی معتقدند انسان به خاطر ارضای نیازهای مادی خود بالاجبار به کار تن می دهد در حالیکه گروهی دیگر کار کردن و اشتغال را بالاجبار توام نمی دانند و معتقدند اجبار نمی تواند عامل مهمی در ادامه اشتغال به شمار رود. به نظر این گروه گرچه انسان از طریق کار نیازهای زندگیش را برطرف می سازد. در حین حال از کار نیز لذت می برد و به خاطر کار کردن زندگی می کند کار از سوی دیگر علاوه بر رفع نیازهای مادی برای جسم و ذهن تمرین و ممارستی طبیعی محسوب می شود و ارضاء کننده فعالتیها و تلاشهای جسمی و ذهنی انسان است.

به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران از میان همه مفاهیمی که متخصصان رفتار سازمانی، مدیریت و روانشناسان سازمان و صنعتی در موقعیت های مختلف مورد مطالعه قرار داده اند، رضایت شغلی از مهمترین زمینه های پژوهشی بوده است. اهمیت رضایت شغلی از یک سو به دلیل نقشی است که در بهبود و رشته سازمان و نیز بهداشت و سلامت نیروی کار دارد و از دگرسو، به علت آن است که مفهوم رضایت شغلی علاوه بر تعاریف و مفهوم پردازیهای متعدد و گاه پیچیده، محل تلاقی و نیز سازه مشترک بسیاری از حوزه های علمی مانند روانشناسی، مدیریت، جامعه شناسی و حتی اقتصاد و سیاست بوده است. به همین دلیل دیدگاه ها و مفهوم سازیهای (conceptualization)متعدد و گاه متناقضی درباره آن شکل گرفته و توسعه یافته است. یکی از جدیدترین نظریه ها در این باره متعلق به ترز (۲۰۰۰) است. ترز (Terez)در نظریه خود تحت عنوان «جستجوی معنا در محیط کار» تلاش کرده است از دیدگاه روانشناختی عواملی را که می تواند به محیط های کاری و سازمانی معنا بخشیده و آنها را مطلوب سازد شناخته و راه های عملی ساختن آنها را تبیین کند. مقاله حاضر سعی دارد هر یک از این عوامل را همراه با دیدگاه سایر صاحب نظران و نظریه پردازان به اختصار توصیف کند.دربرخی بررسیها دریافته اند كه عامل های استرس معینی در وضعیت های معینی موجب بهبود در عملكرد شغلی و رضایت شغلی و فشار كار می شوند، حال آنكه پژوهش های دیگر نشان داده اند كه استرس ممكن است به كاهش عملكرد شغلی و رضایت شغلی منجر شود. اگر تفاوت های فردی در نظر گرفته شوند، خواهیم دید كه نسبت میان رضایت شغلی (و متغیرهای دیگر پیچیده تر می شود. به عنوان نمونه وال شاك walshak) (در 1981) با انجام بررسی گسترده ای دربارة تأثیر اسرتس در مردان و زنان- در شكل های كارگری یكسان نتایجی را به دست آورده است كه نشان می دهند سطح رضایت شغلی زنان با مردان در مشاغل یكسان، بسیار متفاوت است.

اهمیت و ضرورت تحقیق

رضایتمندی شغلی معلمان مفهومی است که به مشخص کردن برنامه ریزی های مهم جامعه و وضعیت اجتماعی، سبک زندگی و ضوابط خانوادگی، بهداشت و درمان و نیازهای آموزشی تاثیرگذار است. از آنجا که رفتار فرد توسط تعامل میان شغل او یا ویژگیهای محیطی- شغلی تعیین می شوند، چنین تعاملات فرهنگی میان افراد و محیط آنها به انتخاب شغلی با ثبات تر، رشته شغلی بیشتر، دست یابی به رضایتمندی بیشتر و سرانجام آموزش موثر منجر می شود. اغلب بزرگسالان بیشتر اوقات خود را در محل کار می گذرانند، پس تعجب آور نیست که مشاغل یا حرفه ها منبع مهم در بهداشت روانی- اجتماعی نقش موثر ایفا کنند بنابراین بررسی رضایتمندی شغلی علیرغم اهمیت در آموزش برای بهداشت روانی معلمان از اهمیت بالای پژوهشی برخوردار است.مطالعه موردی رشته تحصیلی، زاویه ای دیگر از آموزش به حساب می آید که پژوهش در حیطه آن گامی مهم تلقی می شود. از جهت دیگر پاسخ به سوالات کارشناسان آموزش ابهامات فرایند نظامدار در زمینه تغییر سطح آموزش و افزایش آن را مرتفع خواهد ساخت. زیرا دستمزدن به این بخش آموزش، زمینه های بسط و توسعه پژوهش در سایر منابع تحقیقی نیروی انسانی و رشته و آموزش را امکان‌پذیر می سازد. در بخش مبانی نظری پژوهش، هدف پژوهشگر ذکر مهمترین تعاریف، مفاهیم و نظریه های رایج و عوامل و روشهای ارزیابی رضایتمندی شغلی معلمان بوده است...

مقاله درباره رضایت شغلی,مقاله درباره رضایت شغلی معلمان,مقاله درباره رضایت شغلی کارکنان,مقاله درباره ی رضایت شغلی,مقاله رضایت شغلی doc,مقاله رضایت شغلی pdf,مقاله رضایت شغلی معلمان,مقاله رضایت شغلی و بهره وری,مقاله رضایت شغلی و تعهد سازمانی,مقاله رضایت شغلی پرستاران,مقاله رضایت شغلی پزشکان,مقاله رضایت شغلی کتابداران,مقاله عوامل موثر بر رضایت شغلی,مقدمه پایان نامه رضایت شغلی,پایان نامه درباره رضایت شغلی,پایان نامه رضایت شغلی معلمان,پایان نامه رضایت شغلی و تعهد سازمانی,پایان نامه رضایت شغلی کارکنان,پایان نامه رضایت شغلی کارکنان

فهرست مطالب پروپوزال

بیان مسئاله

اهمیت و ضرورت تحقیق

مرور ادبیات

جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق

اهداف تحقیق

سوالات

فرضیه ها

تعاریف

روش تحقیق

متغیرهای مورد بررسی

شرح کاملروش(میدانی، كتابخانه ‏ای) و ابزار

جامعه و نمونه آماری

روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها


 

  • تاریخ ارسال : سه شنبه 19 خرداد 1394 ساعت: 14:10
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,,

پروپوزال بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و اجرای مدیریت دانش دردانشگاه ازاد

  • 144
پرداختن به ارتباط بین سرمایة اجتماعی و مدیریت دانش كه در این تحقیق مورد توجه قرار گرفته، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 1
فرمت فایل doc
حجم فایل 198 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
پروپوزال بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و اجرای مدیریت دانش دردانشگاه ازاد

 
 

بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و اجرای مدیریت دانش دردانشگاه ازاد

 

**توجه**

1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.

2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.

مدیریت دانش, عصر دانش, مدیریت دانش مشتری محور, مدیریت دانش محصول محور, مدیریت دانش فرآیند محور, رویکرد مدیریت دانش, مدیریت دانش

بیان مسأله اساسی تحقیق

چالشی كه اكنون سازمانها از جمله سازمانهای آموزشی با آن مواجهند، ضرورت به دست آوردن دانشی است كه برتری رقابتی، قدرت خلاقیت و نوآوری و یادگیری سازمانی را در آنها تقویت و بر غنای دانش سازمانی بیفزاید. دانش موجود در سازمان، بستر مناسب را برای بروز نوآوری و به دنبال آن مزیّتهای رقابتی فراهم میآورد و به طور متقابل نوآوریهای سازمانی باعث غنا و افزایش روزآمد شدن پایگاه دانش سازمانی میشود. این مهم با پیادهسازی اصول مدیریت دانش در سازمان میسر میشود. هستة اصلی مدیریت دانش، چگونگی انتقال اطلاعات و دانش در سطح كلان و خرد بین افراد و سازمانهاست (جاهد، 1388). براین اساس، تمام عواملی كه مشوّق ارتباط بین فردی یا مانع آن باشند، مورد توجه مدیریت دانش است. پذیره اصلی مدیریت دانش، استفادة بهینه از امكانات سازمان، به یاری كیفیت روابط متقابل بین اعضای سازمان است كه اعتماد، محبت و دوستی در جهت حفظ ارزشها و هنجارهای سازمان شكل دهنده آن است. «ناهاپیت و گوشال» ((1998 گسترش اعتماد و شبكه روابط بین افراد را سرمایه اجتماعی نامیده و آن را یكی از قابلیتها و داراییهای مهم سازمانی تلقی میكنند. به نظر آنها، كیفیت مناسب سرمایه اجتماعی موجود در سازمان، یاریدهندۀ خلق و تسهیم دانش در سازمان است و به عنوان مزّیت سازمانی پایدار باید مورد تأكید باشد. در این چارچوب است كه پرداختن به ارتباط بین سرمایة اجتماعی و مدیریت دانش كه در این تحقیق مورد توجه قرار گرفته، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مرور ادبیات و سوابق

سرمایة اجتماعی، مفهومی است كه از مدتها قبل مطرح بوده، اما در دو دهه اخیر بیش از گذشته، مورد توجه متخصصان مختلف در رشتههای گوناگون مانند جامعهشناسی، اقتصاد، سیاست، برنامهریزی شهری و ... قرار گرفته و از دیدگاههای مختلف به تعریف آن پرداخته شده است. «هانیفان»(Hanifan, 1920) اعلام داشته است كه منظور از سرمایة اجتماعی، اموال و مستغلات پولی یا فردی نیست، بلكه منظور آن چیزهای محسوسی است كه در زندگی روزمرّه بسیار استفاده میشوند؛ مثل حسن نیت، معاشرت، همفكری، داد و ستد اجتماعی در میان افراد و خانوادههایی كه یك واحد اجتماعی را میسازند. به نظر «جین جاكوبز» (Jacobs, 1961)، سرمایة اجتماعی شبكههای اجتماعی هستند كه كاركردهایی در جامعه دارند و غیر قابل جایگزین میباشند. از بین رفتن این شبكهها موجب میشود كاركردهای اجتماعی مبتنی بر آنها به سرعت ناپدید شود(نقل از: اصغرپور ماسوله، 1384). از نظر «پیتر بوردیو» (Bourdieu, 1972; 1992)، سرمایة اجتماعی مجموع منابع واقعی و مجازی است كه به فرد یا گروهی تعلق دارد. این تعلق از طریق تصاحب شبكهای به نسبت پایدار از روابط آشنایی دو طرفه و شناخت اعمال میشود(نقل از: شارعپور، 1385).

« لوری» (Loury, 1977) سرمایة اجتماعی را مجموعهای از منابع میداند كه در سازمانهای اجتماعی به صورت ذاتی وجود دارد و در جامعهپذیری افراد و رشد شناختی و اجتماعی مؤثر است. «لوری» سرمایة اجتماعی را نوعی پیوند اجتماعی در میان كسانی میداند كه دارای منافع مشترك اقتصادی هستند و پیوند آنها از طریق ارزشهای مشترك و گرایشهای فردی مثبت ایجاد میشود كه میتواند دارای پیامدهای مطلوبی مانند بهبودی نتایج فعالیتهای اقتصادی باشد (نقل از: فناكار بحری، 1387).

مدیریت دانش, عصر دانش, مدیریت دانش مشتری محور, مدیریت دانش محصول محور, مدیریت دانش فرآیند محور, رویکرد مدیریت دانش,

فهرست مطالب پروپوزال

بیان مسئاله

اهمیت و ضرورت تحقیق

مرور ادبیات

جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق

اهداف تحقیق

سوالات

فرضیه ها

تعاریف

روش تحقیق

متغیرهای مورد بررسی

شرح کاملروش(میدانی، كتابخانه ‏ای) و ابزار

جامعه و نمونه آماری

روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها


  • تاریخ ارسال : سه شنبه 19 خرداد 1394 ساعت: 13:41
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,,

پروپوزال بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاد

  • 74
بسیاری از روانشناسان علاقمندند با پژوهشهای خود این موضوع را بررسی کنند که ایا با استفاده از مولفه های هوش هیجانی میتوان به پیشرفت دانشجویان پرداخت؟ گاروتر( 1983)
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید ها 3
فرمت فایل doc
حجم فایل 165 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26
 

پروپوزال بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاد

بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاد

**توجه**

1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.

2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.

هوش هیجانی, هوش هیجانی eq, هوش هیجانی EQ, هوش عاطفی, تست هوش هیجانی,هوش احساسی,تست هیجانی

بیان مسأله اساسی تحقیق

یکی از پدیده های که در دهه ی اخیر مورد استقبال قرار گرفت پدیده هوش هیجانی بوده است که دلیل این امر توانای فرضی هوش هیجانی بالاتر در حل بهتر مسائل کاستن از میزان تعارفات بین انچه که انسان احساس میکند یا انچه فکر می کند یا همان تقابل عقل و احساس و مشاهده زندگی شاد و موفقیت امیز کسانی بوده که از تحصیلات عالی برخوردار نیستند ولی به دلیل هوش هیجانی می توانند سبب افزایش میزان سلامتی –رفاه -ثروت- موفقیت عشق و شادی گردد دانشجویان که اجزای اصلی دانشگاه را تشکیل می دهند زمانی می توانند در پیشرفت تحصیلی نیز از جمله مباحثی است که در محیطهای اموزشی بویژه در دانشگاه بیشترین اهمیت برخوردار است . محققان عوامل مختلفی را که بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان تاثیر دارد را مورد بررسی قرار داده اند . مفهوم نسبتا جدیدی که اخیرا مورد توجه روانشناسان قرار گرفته است عبارت است از هوش هیجانی .شاید شکی نیست علاقه مندی به بررسی تاثیر این متغییر بر متغیرهای مهم و اساسی پیشرفت تحصیلی دانشجویان را تحت تاثیر قرار دهد؟بسیاری از روانشناسان علاقمندند با پژوهشهای خود این موضوع را بررسی کنند که ایا با استفاده از مولفه های هوش هیجانی میتوان به پیشرفت دانشجویان پرداخت؟ گاروتر( 1983)

اهمیت و ضرورت تحقیق

هوش هیجانی یکی از متغیرهای مهمی است که با ی و پیشرفت تحصیلی رابطه دارد. توانای شخصی برای سازگاری و چالش با زندگی به عملکرد منسجم قابلیتهای هیجانی بستگی دارد. چرا برخی از مردم نسبت به بعضی دیگر از ی بهتر برخور دارند؟چرا برخی از مردم نسبت به برخی دیگر در زندگی موفق ترند؟چه عواملی این تفاوتها را رقم میزنند؟پاسخ به این سوالات لزوم بررسی مهارتهای هیجانی که تصور می شود موفقیت افراد را تبیین با توجه به این که هوش هیجانی مناسب بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان تاثیر دارد با توجه به این که اموزش به هوش هیجانی مناسب به افراد می تواند بر رفتار انها تاثیر بگذارد ضرورت کنترل مهارتهای هوش هیجانی بیشتر نمایان می شود.همچنین انجام تحقیقات اندک در این زمینه به ویژه در کشور و استان وجود داشته یافته های پراکنده در انجام این پژوهش ضرورتی مهم به نظر می اید نتایج این تحقیق کاربردی مفید برای مراکز مشاهده و دانشجویی دارد. همچنین با توجه به نقش و اهمیت این متغیرها در عملکرد تحصیلی و قابل تغیر بودن متغیرهای مورد مطالعه می توان با اموزه ها و ارائه راهکارهای صحیح عملکرد تحصیلی دانشجویان را افزایش داد.

فرضیه ‏های تحقیق:

فرضیه شماره 1- بین هوش هیجانی و پیشرفت تحصیلی رابطه معناداری وجود دارد.

فرضیه شماره 2-بین هوش هیجانی وعملکرد تحصیلی رابطه معنا داروجود دارد

فرضیه شماره 3-بین هوش هیجانی وحل مساله رابطه معناداری وجود دارد

فرضیه شماره 4-بین هوش هیجانی وروابط بین فردی رابطه معناداری وجود دارد

فرضیه شماره 5-بین هوش هیجانی واستقلال فرد رابطه معناداری وجوددارد

فرضیه شماره 6-بین هوش هیجانی وانعطاف پذیری رابطه معناداری وجود دارد

فرضیه شماره 7-بین هوش هیجانی وتحمل فشاررابطه معناداری وجود دارد

فرضیه شماره 8-بین هوش هیجانی و خود شکوفایی رابطه معنادار وجود دارد

فرضیه شماره 9-بین هوش هیجانی و خودابرازی رابطه معنادار وجود دارد.

فرضیه شماره 10-بین هوش هیجانی وخودآگاهی رابطه معناداروجوددارد.

فرضیه شماره 11- بین هوش هیجانی و خوش بینی رابطه معنادار وجود دارد.

فرضیه شماره 12- بین هوش هیجانی و عزت نفس رابطه معناداری وجود دارد.

فرضیه شماره 13- بین هوش هیجانی و مسئولیت پذیری رابطه معناداری وجود دارد.

فرضیه شماره 14-بین هوش هیجانی وهمدلی رابطه معناداری وجود دارد

فرضیه شماره 15-بین هوش هیجانی و واقع گرایی رابطه معناداری وجود دارد.

فرضیه شماره 16-بین هوش هیجانی وکنترل تکانه رابطه معناداری وجود دارد.

رابطه بین هوش هیجانی و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان

فهرست مطالب پروپوزال

بیان مسئاله

اهمیت و ضرورت تحقیق

مرور ادبیات

جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق

اهداف تحقیق

سوالات

فرضیه ها

تعاریف

روش تحقیق

متغیرهای مورد بررسی

شرح کاملروش(میدانی، كتابخانه ‏ای) و ابزار

جامعه و نمونه آماری

روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها


بررسی رابطه بین هوش هیجانی و تعهد سازمانی با عملکرد شغلی کارمندان

  • 120
امروزه توسعه سازمانی منوط به توسعه منابع انسانی است منابع انسانی هر سازمان ارزش های اصلی چون فرهنگ، عملکرد و تولید دانایی، آموزش و یادگیری را عهده دار هستند
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 4
فرمت فایل doc
حجم فایل 168 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34

 

بررسی رابطه بین هوش هیجانی و تعهد سازمانی با عملکرد شغلی کارمندان

 

**توجه**

1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.

2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.

بررسی رابطه  تعهد سازمانی با عملکرد شغلی کارمندان

بیان مسأله اساسی تحقیق

تعهد سازمانی، عامل مؤثری در رفتار سازمانی کارکنان و هیچ سازمانی نمی تواند : و بازده سازمان هاست (استرون، ۱۳۷۷ :۷۳)موفق شود ، مگر اینکه اعضا و کارکنان سازمان نسبت به آن ، نوعی تعهد داشته و تلاش نسبی داشته باشند (اسنوتر و فریمن ، ۱۳۷۵ :۹۷۲)اصطلاح تعهد سازمانی عبارت است از نگرش های مثبت یا منفی افرادنسبت به کل سازمانی که در آن مشغول به کار هستند . در تعهد سازمانی شخص نسبت به سازمان احساس وفاداری قوی دارد و از طریق آن ،سازمان خود را مورد شناسایی قرار می دهد(استرون، پیشین : ۷۳ )

امروزه مدیران دریافته اند که پرورش نیروی کارآمد و توسعه منابع انسانی راهی است میانبر که می تواند سازمان ها را در جهت تحقق هر چه بهتر اهداف یاری کند . در این برهه از زمان مزیتی که سازما ن ها برای پیشی گرفتن از یکدیگر دارند ، تنها در به کارگیری فناوری جدید نیست بلکه در بالا بردن اعتماد به نفس و میزان تعهد و وابستگی کارکنان به اهداف سازمانی نهفته است .

اکنون موقعیت به صورتی است که داشتن کارکنانی پر انرژی خلاق و با سرمایه انسانی متعهد به عنوان یکی از مهم ترین منابع در نظر گرفته می شود (ایران نژاد پاریزی، ۱۳۸۵:۶۱ )

امروزه توسعه سازمانی منوط به توسعه منابع انسانی است. منابع انسانی هر سازمان ارزش های اصلی چون فرهنگ، عملکرد و تولید دانایی، آموزش و یادگیری را عهده دار هستند .

سازمان های محافظه کار سنتی به طور کلی وظیفه گرا و عمودی هستند و مدیریت ارشد به ندرت در مسائل بنیادی و تحول درگیر می شوند .کارمندان احساس تعلق و مالکیت به شرکت ندارند و از تجربه های تازه و ریسک دوری می کنند . در نتیجه توجه به نیازهای مشتری و قابلیت انعطاف به حداقل رسیده است .

کارایی و توسعه هر سازمان تا حد زیادی به کاربرد صحیح نیروی انسانی بستگی دارد . هر قدر شرکت ها و سازما ن ها بزرگ تر می شوند ، بالطبع به مشکلات این نیروی عظیم نیز اضافه می شود . مدیران در ارتباط با مسائل گوناگون سعی در کنترل مداوم کارکنان خود دارند . تصورمدیران این است که وقتی شخصی در یک محل استخدام می شود ، بایدتمام شرایط آن سازمان را بپذیرد . بعضی از مدیران بر این مسئله که رضایت کارکنان را می توان از طریق پاداش و ترغیب به انجام کار افزایش داد، پافشاری می کنند . اما به راستی جهت اثربخشی بهتر در سازمان با درنظر گرفتن اینکه کارکنان در زیر فشار مالی به سر می برند و بیشتر توجه و تمایل آنها به مسائل اقتصادی کار است، به غیر از دادن پاداش وامکاناتی از این قبیل راه های دیگری وجود ندارد؟یکی از موضوعات مورد توجه محققان در این زمینه تعهد سازمانی است . البته مفهوم تعهد را می توان از جنبه های مختلف مورد بررسی قرارداد؛ زیرا دلبستگی و تعهد کارکنان نه تنها با سازمان بلکه با مراجع دیگری چون حرفه، خانواده، سرپرست مستقیم، مذهب، و غیره در ارتباط است . دو جنبه تعهد که بسیار مورد توجه قرار گرفته عبارتند از:« تعهد سازمانی و تعهد حرفه ای» در ادبیات کلاسیک« تعهد حرفه ای- سازمانی»فرض می شودکه مجموع تعهد به سازمان و حرفه، صفر است. یعنی اینکه تعهد به یک طرف باعث کم تعهد ی به طرف دیگر می شود .اما عده ای معتقدند که اینگونه نیست و تعهد سازمانی و حرفه ای می تواند به عنوان پدیده های جدا و متمایز فرض شوند که در این صورت تعهدحرفه ای و سازمانی در راستای یکدیگر قرار می گیرند . پس حرفه ای ها می توانند به حرفه و در عین حال به سازمان خود متعهد باشند.

(۳۴۹-۳۳۳:۱۳۹۳،Wallace )

با توجه به اهمیت مباحث فوق ، پژوهشگر با توجه پژوهش های می یر که در آنها نشان داده شده که تعهدسازمانی با هوش هیجانی ارتباط دارد ، بر آن است که به بررسی رابطه هوش هیجانی و تعهد سازمانی بپردازد .طبق تعریف گولمن ، هوش هیجانی مهارتی است که دارنده آن ازطریق خود آگاهی ، روحیات خود را کنترل می کند و از طریق خودمدیریتی آن را بهبود می بخشد ، از طریق همدلی ، تأثیر آ نها را درک می کند و از طریق مدیریت روابط ، به شیوه ای رفتار می کند که روحیه خود و دیگران را بالا ببرد و بنا به تعریف جان مایر و پیتر سالووی توانایی ارزیابی ، بیان و تنظیم عاطفه خود و دیگران و استفاده کارآمد ازآن است(دوستار ۵۴:۱۳۸۵)

لذا این پژوهش بر آن است تا رابطه بین هوش هیجانی و تعهد سازمانی با عملکرد شغلی کارمندان ادارات دولتی شهر تبریز را مورد بررسی قرار دهد .

اهمیت و ضرورت تحقیق

تعهد سازمانی1 یكی ازمسائل مهم انگیزشی است كه بر اساس آن فرد به شدت هویت خود را در سازمان می گیرد، در سازمان مشاركت دارد و با آن در می آمیزد و از عضویت در آن لذت می برد . تعهد سازمانی یعنی درجه همانند سازی روان شناختی و یا چسبیدگی به سازمانی که ما برای آن کار می کنیم .تعهد سازمانی دارای اجزاء زیر است :قبول ارزش ها و اهداف سازمان ،تمایل تلاش برای سازمان و دارا بودن میل قوی برای پیوسته ماندن به سازمان (مودی ،پورتر و استیرز2 ،1982). دلایل بسیار زیادی وجود دارد از اینکه چرا یک سازمان بایستی سطح تعهد سازمانی اعضایش را افزایش دهد (استیرز و پورتز ،1992). اولا تعهد سازمانی یک مفهوم جدید بوده وبه طور کلی با وابستگی و رضایت شغلی تفاوت دارد . برای مثال ، پرستاران ممکن است که کاری را که انجام می دهند دوست داشته باشند ولی از بیمارستانی که در آ؛ن کار می کنند ناراضی باشند که در آن صورت آنها شغلهای مشابه را در محیط های مشابه جستجو خواهند کرد (گرینبرگ و بارون ،2002). ثانیا تحقیقات زیادی نشان دادهاند که تعهد سازمانی با پیامدهای از قبیل رضایت شغلی و رفتار سازمانی فرا اجتماعی و عملکرد شغلی رابطه مثبت و با تمایل به ترک شغل رابطه منفی دارد(شیان چنج و همکاران ،2002). همچنین عملكرد بالا در سازمان‌ها، شركت‌ها و مؤسسات ناشی از عوامل مختلف و متنوع است. روش‌های متفاوتی نیز برای رفع مشكلاتی كه منجر به عملكرد پایین شده‌اند وجود دارد كه یكی از این روش‌ها متمركز شدن بر هوش هیجانی افراد در سازمان‌ها می‌باشد. مدیران باید تعهد و پایبندی کارکنان را به سازمان حفظ کنند و برای این امر باید بتوانند با استفاده از مشارکت کارکنان در تصمیم گیری و فراهم کردن سطح قابل قبولی از امنیت شغلی برای آنان، تعهد و پایبندی را بیشتر کنند (مورهد، ۱۳۷۴ )اندیشه تعهد موضوعی اصلی در نوشته های مدیریت است . این اندیشه یکی از ارزش های اساسی است که سازماندهی بر آن متکی است وکارکنان براساس ملاک تعهد، ارزشیابی می شوند . اغلب پرسش هایی به عمل می آید، از قبیل : آیا اضافه ، کار خواهد کرد؟ آیاروزهای تعطیل بر سرکار خواهد آمد؟ آیا دیر می آید یا زود می رود؟ اغلب مدیران اعتقاد دارند که این تعهد برای اثربخشی سازمان ضرورتی تام دارد )میچل، ۱۳۷۳ )

هوش هیجانی,هوش احساسی,تست هیجانی,تست هوش هیجانی

فهرست مطالب پروپوزال

بیان مسئاله

اهمیت و ضرورت تحقیق

مرور ادبیات

جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق

اهداف تحقیق

سوالات

فرضیه ها

تعاریف

روش تحقیق

متغیرهای مورد بررسی

شرح کاملروش(میدانی، كتابخانه ‏ای) و ابزار

جامعه و نمونه آماری

روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها


1. organization commitment

2. Mowdy, porter & steers

 


ليست صفحات


تعداد صفحات : 24


ورود کاربران

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع

    عضويت سريع

      نام کاربری
      رمز عبور
      تکرار رمز
      ایمیل
      کد تصویری
      چت باکس

      چت باکس


        نام :
        وب :
        پیام :
        2+2=:
        (Refresh)
        پشتيباني آنلاين

        پشتيباني آنلاين

          پشتيباني آنلاين
          آمار

          آمار

            آمار مطالب آمار مطالب
            کل مطالب کل مطالب : 360
            کل نظرات کل نظرات : 0
            آمار کاربران آمار کاربران
            افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
            تعداد اعضا تعداد اعضا : 6

            آمار بازدیدآمار بازدید
            بازدید امروز بازدید امروز : 33
            بازدید دیروز بازدید دیروز : 36
            ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 3
            ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 4
            آي پي امروز آي پي امروز : 11
            آي پي ديروز آي پي ديروز : 12
            بازدید هفته بازدید هفته : 88
            بازدید ماه بازدید ماه : 734
            بازدید سال بازدید سال : 861
            بازدید کلی بازدید کلی : 87402

            اطلاعات شما اطلاعات شما
            آی پی آی پی : 3.144.127.188
            مرورگر مرورگر :
            سیستم عامل سیستم عامل :
            تاریخ امروز امروز :
            تبادل لینک هوشمند

            تبادل لینک هوشمند







              خبرنامه

              خبرنامه

                براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



                آخرین نطرات کاربران

                آخرین نطرات کاربران


                  کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به فایل دانشجویی رایگان بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
                  قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف