
تبلیغات

جستجو

پیوندهای روزانه

لینک دوستان

امکانات جانبی
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 25
بازدید ماه : 25
بازدید کل : 86693
تعداد مطالب : 360
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
دانلود مقاله توسعه فرهنگ كارآفرینی؛ عوامل و راهكارها
دانلود مقاله توسعه فرهنگ كارآفرینی؛ عوامل و راهكارها
توسعه فرهنگ كارآفرینی؛ عوامل و راهكارها
(مطالعه موردی؛ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران)
مقدمه
كارآفرینی، مفهومی است كه از آغاز خلقت بشر وجود داشته است. كارآفرینی، كانون و مركز ثقل كار و تلاش و پیشرفت در عصر مدرنیته تلقی میشود. بدون توجه كافی به مقوله"توسعه فرهنگ كارآفرینی"، نمیتوانیم به شاخصهای رشد و توسعه دست یابیم كه از طریق تغییر در روند تولید، بهره وری و پیشرفت فنی و صنعتی در عرصه اقتصاد حاصل میشود. در گذار از مرحله سنتی به صنعتی، باید به توانمندیها و قابلیتهای فردی كارآفرینان در بهرهگیری از منابع طبیعی و بكارگیری تكنولوژی مدرن توجه ویژهای داشته باشیم، زیرا آنها با بكارگیری روشهای جدید در بازار، خود را برای استفاده بهینه از ابزار و دستیابی به كیفیت مطلوب كالا و خدمات آماده میكنند (داریانی، 25:1380).
كارآفرینی، فرآیندی اكتسابی است و خانواده در شكلگیری آن نقش مهمی را ایفا میكند. زیرا خانواده میتواند عنصر پویایی و تحرك را به ژرفای وجود افراد تحت نفوذ و وابسته به خود تزریق كند، به طوری كه"فرد" و "جامعه" در محیطی هماهنگ به تعامل بپردازند و قالبهای اجتماعی نوآورانه شكل گیرد. در عین حال، شرایط محیطی و نوع جامعهای كه فرد در آن رشد و نمو میكند نیز در شكلگیری و ایجاد عادات و رفتارهای مختلف در فرد، به میزان زیادی تأثیرگذار هستن (كرنوال و پرلمن،28:2000 ).
در مجموع، شناسایی ویژگیهای منحصر به فرد كارآفرینان و عوامل مؤثر بر رشد فرهنگ كارآفرینی در جامعه و نیز سازمان شغلی یك فرد میتواند در دنیای معاصر به عنوان عنصر رشد و توسعه، در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی محسوب شود. به گونهای كه عنصر كارآفرینی به عنوان موتور حركت تولید و توسعه اقتصادی و تقویتكننده روحیه سرمایهگذاری در نیروی انسانی تلقی گردد. با توجه به نقش كارآفرینی در توسعه همه جانبه در كشورهای صنعتی و پیشرفته، كشورهای درحال توسعه نیز به دنبال ایجاد مجموعه گستردهای از سازمانهای كارآفرین هستند. از این رو، باید نقش و اهمیت فرهنگ كارآفرینی و عوامل رشد و توسعه یا موانع آن در سازمانها مشخص و معرفی شوند (جدی، 35:1380).
بی شك در توسعه فرهنگ كارآفرینی، عوامل متعددی دخیل هستند كه ضرورت دارد شناسایی شوند و درجه تأثیرگذاری هر یك از آنها مشخص گردد. با توجه به ضرورت تقویت زمینههای ایجاد و توسعه خلاقیت و نوآوری و نیز برخی ملاحظات سیاسی و اجتماعی؛ كاركنان دانشگاه پیام نور نتوانستهاند انعطافپذیری لازم را در مواجه با فعل و انفعالات محیطی كسب كنند. از این رو، پژوهش حاضر به دنبال پاسخگویی به این سؤال است كه عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران كدام هستند و میزان اهمیت هر یك از آنها چقدر است؟ و در نهایت اینكه راهكارها و راهحلهای توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران كدام هستند؟
کلمات کلیدی:كارآفرینی,توسعه فرهنگ كارآفرینی, فرهنگ كارآفرینی,مقاله كارآفرینی,
اهداف پژوهش
هدف اصلی این مطالعه، بررسی و شناخت عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است.
اهداف اختصاصی نیز عبارت اند از:
- شناسایی عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛
- تبیین درجه تأثیرگذاری هر یك از این عوامل بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛
- اولویتبندی عوامل مؤثر بر توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛
ارائه راهكارها و راهحل هایی برای توسعه فرهنگ كارآفرینی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران.
فهرست مطالب
مقدمه
اهداف پژوهش
مروری بر ادبیات موضوع
مفهوم كارآفرینی
مفهوم فرهنگ
فرهنگ كارآفرینی
مروری بر پژوهشهای پیشین
روش پژوهش
سؤالات پژوهش
یافته های پژوهش
تحلیل عاملی
آزمون ناپارامتری فریدمن
بحث و نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع
مطالب مرتبط

ورود کاربران

عضويت سريع

چت باکس
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |

پشتيباني آنلاين

آمار























تبادل لینک هوشمند

خبرنامه
